Waterzuivering in Ecuador

Interagua, het eerste waterbedrijf in Ecuador, schreef een aanbesteding uit die hoogwaardige producten met hoge technische en technologische troeven vereiste voor de waterzuivering. Diehl Metering kondigt trots aan deze aanbesteding in september 2019 te heben gewonnen.

Diehl Metering
Waterzuivering in Ecuador Waterzuivering in Ecuador

Het voorkomen van non-revenue water (NRW) en de toegang van de bevolking tot drinkwater zijn de belangrijkste uitdagingen voor het land Ecuador.

Het Ecuadoraanse waterleidingbedrijf Interagua schreef een aanbesteding uit die hoogwaardige producten vereiste als onderdeel van de waterbehandelingsoplossing. Diehl Metering kan met trots aankondigen deze aanbesteding in september 2019 te hebben gewonnen. De oplossing omvat high-end single jet AQUILA watermeters, ALTAIR V4 volumetrische meters en AQUARIUS watermeters.

Interagua, een Veolia-onderneming, draagt bij aan de voortdurende verbetering van de levenskwaliteit van de inwoners van Guayaquil door de nadruk te leggen op maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubehoud. Door drie jaar achtereen de grootste aanbesteding in Ecuador te winnen, bevestigt Diehl Metering zijn leidende positie in dit land en levert het een belangrijke bijdrage aan waterbesparing.