Wat anderen over ons schrijven: "Succes voor Diehl Metering in Jamaica"

De National Water Commission (NWC) heeft officieel een contract van $ 7,234 miljoen getekend met Deryck A. Gibson Limited, lokale agent voor Diehl Metering Company, voor...

Diehl Metering

De National Water Commission (NWC) heeft officieel een contract van $ 7,234 miljoen getekend met Deryck A. Gibson Limited, lokale vertegenwoordiger van de Diehl Metering Company, voor de levering van 50.000 solid state watermeters en 25.000 kleppen als onderdeel van het Non-Revenue Water (NRW) component van zijn Kingston Metropolitan Area Water Supply Improvement Project, gefinancierd door de Inter-American Development Bank.

Deryck A. Gibson (Deryck A. Gibson Ltd), Stefan Räder (DM), Joachim Christoph Schmillen (Duitse ambassadeur in Jamaica), Robert Pickersgill (minister van Water, Land, Milieu en Klimaatverandering).

Bij de officiële ondertekening van het contract in de NWC New Kingston Boardroom, merkte minister van Water, Land, Milieu en Klimaatverandering, Robert Pickersgill, op dat de aankoop van watermeters een essentieel onderdeel was van het efficiënter maken van het bedrijf, het verminderen van discrepanties en geschillen met klanten en zorgen voor correcte meting en facturering van het geleverde water door NWC.

De voorzitter van de National Water Commission, Mark Barnett, wees er ook op dat statische watermeters deel uitmaken van een nieuwe generatie meetinstrumenten en technologieën die nutsbedrijven over de hele wereld gebruiken om de efficiëntie te optimaliseren en de kosten te verlagen. Mark Barnett bevestigde daarmee de woorden van Stefan Raeder, vertegenwoordiger van Diehl Metering en somde enkele voordelen van de nieuwe elektronische watermeters op:

  • Langere levensduur tot 15 jaar
  • Geen bewegende delen en dus onderhoudsvrij
  • Deeltjes in het water veroorzaken geen meteruitval
  • Nauwkeurigere meting van het waterverbruik gedurende de hele levensduur
  • Eenvoudig af te lezen digitale display die lekdetectie mogelijk maakt
  • Een fraudebestendig mechanisme registreert alle fraudepogingen
  • Mogelijkheid om retourstromen te registreren en te berekenen
  • Meer opties voor uitlezing op afstand

Deryck Gibson, directeur van Deryck A. Gibson Limited, verzekerde dat de te leveren watermeters zouden voldoen aan alle eisen van de NWC en deelde de aanwezigen tevens mee dat er al een zending watermeters onderweg was naar Jamaica en dat er voor het eind van het jaar nog meer zouden moeten komen.

De Duitse ambassadeur in Jamaica, Joachim Christoph Schmillen was ook aanwezig en positief over de ondertekening van het contract, Hij sprak de hoop uit dat de bevredigende uitvoering van dit contract de opmaat zou zijn tot nog veel meer succesvolle zakelijke overeenkomsten tussen Jamaicaanse en Duitse bedrijven.

Persbericht van NWC, Jamaica