Ronde 2 van de CSCampus - Mis hem niet!

Onze succesvolle seminars gaan door op 8 tot 10 oktober 2019. Naast onze bestaande seminars over het Internet of Things, Gegevenslekken en -bescherming, bieden wij nu een interessant kijkje in ons Diehl Metering software- en systeemlandschap met ons nieuwste IZAR Software & System seminar.

Diehl Metering

Onze succesvolle seminars gaan door op 8 tot 10 oktober 2019. Naast onze bestaande seminars over het Internet of Things, Lekken en Gegevensbescherming, bieden wij nu een interessant kijkje in ons Diehl Metering software- en systeemlandschap met ons nieuwste IZAR Software & System seminar.

Voor de allereerste keer heeft u nu de mogelijkheid om aan alle aangeboden seminars deel te nemen. We hebben er namelijk voor gezorgd dat de evenementen elkaar niet overlappen. U bent vrij om een seminarprogramma op maat samen te stellen dat past bij uw interesses. De keuze is aan u!

Onze CSCampus met zijn innovatieve seminars is gericht op managers en besluitvormers bij nutsbedrijven en gemeenten. Deze seminars zijn alleen beschikbaar voor de Duitse markt. Onze opleiders brengen in een prettige sfeer diepgaande expertise over onderwerpen op het gebied van digitalisering en specifieke metering use cases.

Organisatorische zaken:

 

Seminar over lekken 8 oktober 2019 10.00 – 17.00 uur
Seminar over gegevensbescherming 9 oktober 2019 8.30 – 12.30 uur
Seminar over IZAR software & systeem 9 oktober 2019 13.30 – 15.15 uur
Seminar over het Internet of Things 9-10 oktober 2019 Dag 1 van 15:45 uur – Dag 2 tot 17:00 uur.
Prijs (netto, per persoon)  
Seminar over lekken € 580,00
Seminar over gegevensbescherming € 340,00
Seminar over IZAR software & systeem € 180,00
Seminar over het Internet of Things € 580,00
3 volledige dagen € 1.540,00

U kunt ook een combinatie van seminars uit ons assortiment selecteren - prijs op aanvraag.

Taal Duits
Locatie GHOTEL hotel & living, 97080 Würzburg
Leerdoel Overzicht van uw onderwerpen en individuele bijstand
Inbegrepen Seminardocumenten, certificaat, avondprogramma en catering
Vragen Bel naar +49 (0)981 1806-140
Inschrijving Inschrijving via het formulier

Tijdens het seminar “Lekken” nemen wij de verschillende oorzaken van waterverlies op gedifferentieerde wijze met u door en demonstreren wij verschillende opsporingsmethoden.

Het seminar “Gegevensbescherming” geeft een overzicht van de gegevensbescherming op het gebied van metering. De verwerkingsactiviteiten die sinds de invoering van de AVG vereist zijn, worden tijdens het seminar verzameld en op wettigheid beoordeeld. Samen met u stellen wij individuele verwerkingslijsten smen die gebruik maken van informatie uit de workshop.

Het seminar "IZAR Software & System" behandelt het door Diehl Metering ontwikkelde IZAR-systeemlandschap, dat dankzij een efficiënte gegevensoverdracht en krachtige gegevensverwerking de ideale infrastructuur biedt voor slimme verzameling van verbruiksgegevens.

Tijdens onze "Internet of Things"-training willen we u op een interactieve en toegankelijke manier kennis laten maken met de belangrijkste IoT-technologieën voor de metering-sector: Narrowband IoT (NB-IoT), LoRaWAN, L-Mode/MIOTY.

Een gedetailleerde beschrijving van onze seminars en de bijbehorende agenda kunt u ook vinden in onze flyer (in het Duits), die u kunt downloaden.

Wij verheugen ons op uw komst!