IFAT - Oplossingen voor intelligent gebruik van water en energie

30 mei – 3 juni 2016, München | Duitsland

Diehl Metering

30 mei – 3 juni 2016, München | Duitsland 

IFAT, 's werelds toonaangevende beurs voor water-, afvalwater-, afval- en grondstoffenbeheer, viert haar 50e verjaardag in München. Ongeveer 138.000 bezoekers uit meer dan 170 landen kwamen van 30 mei tot 3 juni 2016 naar München voor de jubileumeditie.

Als een van de belangrijkste spelers in de watermetering-industrie nam Diehl Metering ook deel aan dit grote evenement. Als leverancier van multi-utility-oplossingen presenteerde Diehl Metering op de IFAT vooral intelligente meetoplossingen op het gebied van water en thermische energie. De focus lag vooral op de HYDRUS slimme ultrasone meter en het IZAR PLUS PORTAL. Bovendien vierde Diehl Metering dit jaar het 20-jarig bestaan van IZAR RADIO. Onze stand werd bezocht door vele klanten uit verschillende landen. Vooral de Duitse, Franse, Oostenrijkse en Iraanse gasten zijn geïnteresseerd in een nauwe samenwerking met Diehl Metering.

Het wereldwijde succes van de IFAT maakt haar niet alleen tot de belangrijkste beurs op het gebied van milieutechnologie, maar geeft haar ook een hoge status ten opzichte van de vele andere internationale vakbeurzen.