Eerste Smart City Jam in Neurenberg - Internet of Things

Als medeorganisator en sponsor zullen we, samen met zorgvuldig geselecteerde deelnemers en de stad Neurenberg, op 15-02-2019 experimentele Internet of Things-oplossingen voor de stedelijke samenleving creëren tijdens de Smart City Jam met innovatieve probleemoplossende methoden.

Diehl Metering

Wilt u een slimme stad? Wilt u ons helpen het meeste uit digitale technologieën in de stedelijke ruimte te halen? Wilt u vorm geven en niet alleen praten? Dan is de Smart City Jam de juiste plaats voor u.

Als medeorganisator en sponsor zullen we op 15 februari 2019, samen met zorgvuldig geselecteerde belanghebbenden en de stad Neurenberg, innovatieve probleemoplossende methoden (zoals Design Thinking en LEGO® SERIOUS PLAY ®) gebruiken om experimentele Internet of Things-oplossingen voor de stedelijke gemeenschap te ontwerpen tijdens de Smart City Jam. De nadruk ligt op de uitwisseling tussen belanghebbenden en het modelleren van oplossingsbenaderingen en gebruikersgerichte diensten.

#smartcity #businessmodellen #innovatie #digitaletransformatie

  • Waar: Eckstein das Haus der evang.-luth. kirche EG hal E.01 Burgstraße 1 - 3 90403 Nürnberg
  • Wie: De Jam richt zich op bedrijven, start-ups, wetenschappers, studenten, bestuurders en actieve burgers.

Wat is een Jam? JAM is een Engels slang-woord voor "improvisatie" en wordt gebruikt voor formats waarin in korte tijd zeer interactieve oplossingen worden ontwikkeld en getest.

Het maximum aantal deelnemers is al bereikt!