E-World 2015/ Essen

Smart metering in beeld

Diehl Metering

Smart metering in beeld  

Diehl Metering presenteerde van 10 t/m 12 februari 2015 zijn complete assortiment oplossingen voor intelligent gebruik van elektriciteit, gas, water en thermische energie op de E-world energy & water in Essen.

De nadruk lag dit jaar op de naadloze integratie en verstrekking van meetwaarden van de verschillende sectoren via een uitleesinfrastructuur. Naast innovatieve meetinrichtingen voor elektriciteit, gas, water en thermische energie presenteerde Diehl Metering ook de benodigde transmissietechnologie, softwaresystemen en servicemodules.

In het kader van de marktintroductie stond met name de nieuwe ELICIUS elektriciteitsmeter, die de smart-familie compleet maakt, in de spotlights. Deze is uitgerust met de beproefde radiotechnologie van Diehl Metering en kan veilig worden geïntegreerd in bestaande uitleessystemen.

Het nieuwe IZAR PLUS Portal werd ook zeer goed ontvangen. Het IZAR Plus Portal voorziet de gebruiker van alle energiegegevens met inachtneming van de hoogste veiligheidsnormen. Door de innovatieve hosting loopt de gebruiker geen investeringsrisico. De ondersteuning en software updates worden verzorgd door Diehl Metering.

De E-World energie & water 2015 in Essen was een zeer succesvolle beurs voor Diehl Metering. Tijdens goede gesprekken op de altijd goedbezochte beursstand werden zowel nieuwe contacten gelegd als bestaande onderhouden. Hartelijk dank aan de vele potentiële nieuwe klanten en natuurlijk aan onze gewaardeerde bestaande klanten.