Diehl Metering's eerste belangrijke ontmoeting van 2020

Bezoek ons op de Carrefour des Gestion Locales de l'Eau waar we nieuwe innovaties voor lokale gemeenschappen presenteren.

Diehl Metering
News
Diehl Metering's eerste belangrijke ontmoeting van 2020 Diehl Metering's eerste belangrijke ontmoeting van 2020

Diehl Metering demonstreert zijn geavanceerde wateroplossingen op hetCarrefour des Gestion Locales de l'Eau, een groot handelsevenement dat wordt gehouden in Rennes, Frankrijk op 29 en 30 januari 2020. Hoogtepunten op onze stand zijn onder meer onze Hydrus 2 ultrasone meter en nieuwe mechanische metering-assortimenten.

Het Carrefour des Gestion Locales de l'Eau is de jaarlijkse bijeenkomst voor de Franse watersector en voor lokale gemeenschappen. In een tijd waarin de ecologische transitie steeds belangrijker wordt, is het evenement voor ons een gelegenheid om te laten zien hoe we een betrouwbare en duurzame manier kunnen bieden om water te beheren door middel van smart metering.

Op onze stand presenteren we ons assortiment uitleesoplossingen, de meest complete op de markt, en laten we zien hoe we nutsbedrijven kunnen helpen bij het beheersen van Non-Revenue Water om een duurzamer en ecologischer bedrijfsmodel te stimuleren. Bezoekers kunnen onze nieuwe ALTAIR V4- en AQUILA V5-series ontdekken, evenals de innovatieve HYDRUS 2 ultrasone meter.

Het evenement duurt twee dagen en bestaat uit circa 500 stands, 90 conferenties en verschillende technische hoogtepunten. Sinds de start in 2000 is het Carrefour des Gestion Locales de l'Eau blijven groeien. Voor het 20-jarige jubileum in januari 2019 verwelkomde het 12.400 bezoekers, een stijging van 9 % ten opzichte van 2018. De editie van dit jaar zal naar verwachting zo'n 13.000 bezoekers trekken.

Bezoek ons 29-30 januari 2020
Carrefour des Gestions Locales de l'Eau
Stand 20 – Hal 5

Parc des Expositions de Rennes
La Haie Gautrais CS 27 211
35172 BRUZ Cedex