Diehl Metering wordt hoofdleverancier van Wien Energie op het gebied van submetering en energiemeting

Als aanbieder van oplossingen met innovatieve technologieën positioneren wij ons in Wenen al vijf jaar als contractpartner van Wien Energie.

Diehl Metering

Als aanbieder van oplossingen met innovatieve technologieën positioneren wij ons in Wenen als vijf jaar als contractpartner van Wien Energie.

Wien Energie GmbH is als energiebedrijf onderdeel van Wiener Stadtwerke. Wien Energie GmbH is de grootste energieleverancier van Oostenrijk en verkoopt jaarlijks ongeveer 23 TWh aan elektrische energie, aardgas en districtsverwarming. Wien Energie voorziet ongeveer 350.000 huishoudens en bedrijven en meer dan 6.800 grote afnemers (zoals de Stephansdom, het Schönbrunnpaleis, diverse ziekenhuizen, treinstations, overheids- en universiteitsgebouwen) van ruimteverwarming en warm water en neemt daarmee in Europa een toppositie in.

Diehl Metering GesmbH levert voor het eerst ook submeteringdiensten aan Wien Energie en zal in de komende vijf jaar de residentiële watermeter AQUARIUS S, de elektronische watermeter CORONA E en de SHARKY compacte warmtemeter tot nominale belasting (qp) 2,5 leveren.

Dit succes is gebaseerd op een totaaloplossingsconcept met hoogwaardige meettechnologie en AMR-technologie, alsmede de competente ondersteuning van onze collega's ter plaatse.