Diehl Metering verkoopkantoor Zweden

Nu zijn we ook dicht bij onze klanten in Zweden

Diehl Metering

Nu zijn we ook dicht bij onze klanten in Zweden

Stockholm - Het economische en duurzame gebruik van natuurlijke hulpbronnen is van bijzonder belang in de Scandinavische landen. De vraag naar intelligente meteropneming is dan ook navenant groot. Dankzij realtime uitlezing bieden de oplossingen van Diehl Metering diepgaande inzichten in het gedrag van eindgebruikers, ondersteunen ze milieuvriendelijke prestaties en tonen ze mogelijkheden om de efficiëntie te verhogen.

Ruime ervaring op de Scandinavische markten

Vanaf 1 juli 2016 richt het verkoopkantoor van Diehl Metering zich volledig op de complexe behoeften van Zweedse klanten. Ons aanbod van producten, diensten en onze nieuwe productontwikkelingen passen uitstekend bij de huidige uitdagingen van de Zweedse markt en we zijn erg blij dat wij Zweden hoogwaardige oplossingen kunnen bieden.

Bestaande samenwerking uitbreiden

Door de langdurige en intensieve samenwerking met partners en klanten in Denemarken is Diehl Metering zeer goed op de hoogte van de behoeften van de regio, aangezien Zweedse klanten in het verleden ook via Denemarken werden bediend.

Met onze ervaring, marktkennis en kennis van klantbehoeften zijn we nu een sterke partner ter plaatse. Wij werken nauw samen met onze klanten om energiebeheeroplossingen te ontwikkelen die specifiek op hun behoeften zijn toegesneden en maken onze "smart in solutions"-claim op de Zweedse markt opnieuw waar.