Diehl Metering-softwareoplossing nu beschikbaar op Microsoft Azure

Onze IZAR Meter Data Management-software is nu ook beschikbaar op het Microsoft Azure cloud computing-platform.

Diehl Metering

Onze IZAR Meter Data Management-software is nu ook beschikbaar op het Microsoft Azure cloud computing-platform. Ga naar de Azure Marketplace of klik hier.

Onze IZAR-software biedt een centraal platform voor al uw energiegegevens. Maak al uw processen eenvoudiger en kostenefficiënter; van meters en uitlezing op afstand tot gegevensbeheer en uitgebreide gegevensanalyse. Krijg controle over planning en monitoring, lekherkenning, netwerkoptimalisatie, geautomatiseerde facturering en de eindgebruikersdiensten.

Onze IZAR-software is beschikbaar:

  • als een service (IZAR PLUS-portal);
  • voor installatie in uw lokale omgeving (IZAR@NET);
  • en nu ook voor installatie in uw Microsoft Azure omgeving (IZAR@NET).

U kunt onze IZAR-software nu vinden in de Microsoft Azure Marketplace.

IZAR@NET op Microsoft Azure biedt tal van voordelen. Er is bijvoorbeeld geen extra hardware nodig om de software te laten werken, aangezien IZAR@NET rechtstreeks in uw bestaande Microsoft Azure-infrastructuur wordt geïmplementeerd. Net als bij andere Azure-applicaties zijn de installatie en het beheer eenvoudig en in enkele minuten te voltooien via de Azure Marketplace. Onder het motto "klein beginnen - snel groeien", kunt u uw IZAR-installatie eenvoudig uitbreiden door extra IT-middelen zoals processorvermogen of opslagruimte toe te voegen via uw Azure-account.

Door de combinatie van IZAR@NET en aanvullende Microsoft Azure-applicaties kunnen wij u in de toekomst nog meer toegevoegde waarde bieden. Smart Metering-gegevens kunnen bijvoorbeeld worden samengevoegd met andere sensorgegevens om complexe toepassingsscenario's in een Smart City-omgeving te realiseren. Uiteraard met inachtneming van de richtlijnen voor gegevensbescherming van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Met IZAR@NET op Microsoft Azure spelen wij dr rol van pionier; we zijn de eerste aanbieder van oplossingen die Smart Metering-software beschikbaar maakt in de Azure Marketplace .

Meer weten Neem contact met ons op of bezoek ons op het Smart City Expo World Congress 2018 in Barcelona van 13 t/m 15 november.

Wij bundelen onze krachten met Microsoft om onze slimme meteroplossingen, zoals IZAR@NET op Azure, te presenteren op stand 213 (de Microsoft-stand) in Gran Via, hal P2.

Schrijf u nu in en kom meer te weten over onze unieke IZAR-softwareoplossing. Met de code SCGENAT krijgt u ook toegang tot verdere brancherelevante inhoud.

Wij verheugen ons op uw komst!

Samenvatting van de voordelen van IZAR@NET op Microsoft Azure voor u:

  • snelle en eenvoudige installatie in minder dan 5 minuten;
  • geen extra IT-hardware nodig, software draait rechtstreeks op de Microsoft Azure-infrastructuur;
  • eenvoudig uit te breiden om in installaties in enkele seconden te kunnen uitbreiden (“begin klein – groei snel”);
  • vrije locatiekeuze en wereldwijde toegang vanuit 140 landen;
  • hoog beveiligingsniveau en aanpasbare toegangsbeveiliging;
  • klaar voor toekomstige Smart City-diensten met een toegevoegde waarde.