Diehl Metering op E-world 2020 in Essen

E-world - energy & water: De toonaangevende vakbeurs voor de energie-industrie. 11-13 februari 2020, Essen / Hal 2, Stand: 2-514

Diehl Metering
News
Diehl Metering op E-world 2020 in Essen Diehl Metering op E-world 2020 in Essen

Met Diehl Metering kunt u vol vertrouwen gaan digitaliseren.
Wij werken nauw samen met onze klanten om de perfecte metering-oplossing te ontwikkelen, flexibel en op maat. Wij bieden u het volledige assortiment van nauwkeurige meetapparatuur tot toekomstgerichte Fixed Network-oplossingen, alles uit één hand.

Met Diehl Metering naar een systeemoplossing
Klaar voor de toekomst. Leer meer over connectiviteit op onze E-world stand. Met genoegen presenteren wij onze IZAR-systeemoplossing, die gebaseerd is op de fabricage-onafhankelijke en sectoroverschrijdende Open Metering System (OMS) communicatiestandaard en die maximale interoperabiliteit biedt. U kunt uw meteringgegevens comfortabel uitlezen in het voorbijgaan met IZAR@MOBILE of volledig geautomatiseerd uitlezen met ons Fixed Network. Opgenomen meteringgegevens kunnen naadloos worden overgedragen aan uw factureringssysteem. Met ons IZAR PLUS-portaal kunnen verdere analyses zoals netwerk- of lekmonitoring worden uitgevoerd.

Submetering 4 utilities
Als betrouwbare partner ondersteunen wij water- en energieleveranciers bij het ontwikkelen van nieuwe bedrijfsmodellen. Overtuig uzelf van onze sub-metering 4 utilities-oplossingen op stand 2-514.

Andere hoogtepunten van de beurs op de Diehl Metering-stand zijn de nieuwe HYDRUS 2.0, als huishoudwatermeter en als bulkwatermeter. Ook presenteren we onze slimme warmtemeter SHARKY.

Wij verheugen ons op uw komst!
Neem contact op met uw contactpersoon bij Diehl Metering. Wij bezorgen u graag uw persoonlijk toegangsbewijs. We zien u graag op E-world 2020! En wij verwelkomen u graag voor een interessant gesprek op stand 2 -514 met vers bereide koffiespecialiteiten van onze barista.

Diehl Metering op E-world energie & water 2020
Essen, Duitsland
Hal 2/ stand 2-514