De Europese Week voor afvalvermindering, een jaarlijkse bijeenkomst voor Diehl Metering

Zoals elk jaar nam Diehl Metering/Frankrijk deel aan de Europese Week van de afvalvermindering, die plaatsvond van 17 tot 25 november 2018. Het doel van deze week is om iedereen bewust te maken van de noodzaak om de hoeveelheid geproduceerd afval te verminderen en iedereen de middelen te geven om dagelijks thuis, op kantoor of op school in actie te komen.

Diehl Metering
De Europese Week voor afvalvermindering, een jaarlijkse bijeenkomst voor Diehl Metering De Europese Week voor afvalvermindering, een jaarlijkse bijeenkomst voor Diehl Metering
Een proces: het injecteren van plastic onderdelen

Zoals elk jaar nam Diehl Metering/Frankrijk deel aan de Europese Week van de afvalvermindering, die plaatsvond van 17 t/m 25 november 2018. Het doel van deze week is om iedereen bewust te maken van de noodzaak om de hoeveelheid geproduceerd afval te verminderen en iedereen de middelen te geven om dagelijks thuis, op kantoor of op school in actie te komen. Diehl Metering/Frankrijk is gevoelig voor de vraag "Onze maatschappelijke verantwoordelijkheid naleven” en vroeg al zijn medewerkers de hele week om hen aan te moedigen om al hun inspanningen en acties voor afvalvermindering voort te zetten en te ontwikkelen.

Diehl Metering/Frankrijk sloot de week op geheel eigen wijze af met zijn “kwaliteitsinitiatieven” op 26 november 2018. Deze worden inderdaad zoals elk jaar sinds 2014 georganiseerd in het kader van de EWAV (European Week of Waste Reduction) omdat we ervan overtuigd zijn dat we door de kwaliteit te verbeteren, afval verminderen! Deze initiatieven werden opgedeeld in 3 workshops rond het thema “processen” en behaalden een deelnamepercentage van 83%!