CWWA "Best Booth Award" voor Diehl Metering

"De presentatie van het bedrijf en zijn producten overtuigde over de hele linie en trok veel bezoekers naar deze beurs. Wij zijn erg blij om...

Diehl Metering

Montego Bay, Jamaica. De 27e editie van de Caribbean Water & Wastewater Association (CWWA) vond afgelopen oktober plaats in Montego Bay, Jamaica. Dit evenement is een van de toonaangevende beurzen voor waterbeheer in de regio, daarom nam Diehl Metering deel als exposant en won zelfs een prijs met zijn opvallende stand.

De regeringen in deze regio en vertegenwoordigers van de industrie komen regelmatig bijeen om informatie uit te wisselen over de huidige en toekomstige uitdagingen en kwesties met betrekking tot water en afvalwater als hulpbron in duurzame ontwikkeling voor de Caribische markt. Daarom was een van de belangrijkste doelstellingen van de conferentie van dit jaar het bevorderen van klimaatbestendigheid, innovatie en partnerschap om deze zorg aan te pakken.

Diehl Metering deelt met de regeringen en industrieën uit het Caribisch gebied de zorg voor het waterbeheer. Diehl Metering heeft de afgelopen jaren deelgenomen aan de CWWA en trok de aandacht van de Caribische markt. Met robuuste, stabiele en innovatieve meettechnieken en systeemoplossingen heeft Diehl Metering de bezoekers ook dit jaar weer overtuigd, mede door een uitgekiend standconcept, als innovatieve aanbieder van oplossingen.

De presentatie van de HYDRUS 2, die binnenkort op de markt komt, trok veel aandacht en leverde bijzonder positieve reacties op. Net als zijn voorganger, de HYDRUS 1.3, is de moderne en intelligente ultrasone watermeter bij uitstek geschikt voor de moeilijke omstandigheden van het Caribisch gebied.

Een ander hoogtepunt was de toekenning van de prijs voor de beste beursstand: een onafhankelijke jury evalueerde daartoe de bezoekersfrequentie op de stands en de feedback van de bezoekers tijdens de beurs. Diehl Metering wist de jury met zijn op de markt afgestemde standconcept te overtuigen en ontving de "Best Booth Award 2018". Dr. Christof Bosbach, voorzitter van het Divisiebestuur, was zeer verheugd met de prijs en nam deze namens iedereen die betrokken was bij het succes van de beurs in ontvangst. "De presentatie van het bedrijf en zijn producten overtuigde over de hele linie en trok veel bezoekers naar deze beurs. Wij zijn hier erg blij mee en waarderen dit ten zeerste", aldus Geraldine Geddes, Conference Consultant bij het Ministerie van economische groei en het scheppen van werkgelegenheid.

In oktober volgend jaar, wanneer de CWWA in St. Kitts plaatsvindt, zal Diehl Metering opnieuw innovatieve oplossingsconcepten presenteren en zich opnieuw in de strijd werpen met een geavanceerd systeem.