Bezoek ons op Smart City Expo

Diehl Metering werkt van 13 tot 15 november samen met Microsoft op het Smart City Expo World Congress 2018 in Barcelona en zou het leuk vinden u daar ook te zien!

Diehl Metering

Diehl Metering werkt samen met Microsoft op het Smart City Expo World Congress 2018 in Barcelona van 13 t/m 15 november en ontmoet u daar ook graag! Dit evenement brengt leiders en experts van over de hele wereld samen om inzichten te delen over hoe steden duurzamer en leefbaarder kunnen worden gemaakt.

Diehl Metering biedt smart metering-oplossingen voor nutsbedrijven door de intelligente koppeling van verschillende meetinstrumenten tot grotere gegevensplatformen. Met Diehl Metering bent u perfect uitgerust voor smart metering als belangrijk onderdeel van smart city-concepten. Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze oplossingen en technologieën voor duurzaam energie- en waterbeheer dit jaar op stand 213 (Microsoft-stand) in Gran Via, Hal P2.

Bezoek ons in Barcelona. Zet met ons de stap naar Smart City en profiteer van onze jarenlange veelzijdige ervaring in het beheer van grootschalige projecten. Schrijf u nu in met de code SCGENAT om ons te ontmoeten op de Smart City Expo 2018 en toegang te krijgen tot de brancherelevante inhoud.

Rondleiding over de Microsoft stand

Kom langs op stand 213 in Gran Via, Hal P2 om met ons team van experts te spreken en vraag om een rondleiding over de stand voor een nadere kennismaking met de oplossingen van Microsoft en meer dan 30 partners voor intelligente steden.
Plan een rondleiding

Microsoft Intelligent Cities-forum | 13 november, 4-7P| East District Agora

Doe mee aan het forum, waar Diehl Metering een 10 minuten durend rondetafelgesprek zal leiden over het thema duurzame energie- en waterbeheeroplossingen voor smart cities.
Hier antwoorden

Microsoft rondetafelgesprekken

Leer van opinieleiders en branche-experts over Connected City, mogelijk gemaakt door onze intelligente cloud en intelligent edge-platform. Diehl Metering zal een lezing van 20 minutenhouden op de Microsoft stand.
Meer informatie bekijken

Persoonlijke briefing

Plan uw bezoek aan Diehl Metering om ons in levende lijve te ontmoeten en uw specifieke interesses verder uit te diepen. Stuur een e-mail met uw voorkeursdatum en -tijd naar Qian Li.