Bezoek ons op ISH 2019

11 tot 15 maart 2019, Frankfurt am Main / Hal 10.2, B58 Dit jaar vieren we ons debuut als exposant op 's werelds toonaangevende vakbeurs gericht op verantwoord beheer van water en energie in gebouwen.

Diehl Metering

11 tot 15 maart 2019, Frankfurt am Main / Hal 10.2, B58

Dit jaar vieren we ons debuut als exposant op 's werelds toonaangevende vakbeurs gericht op verantwoord beheer van water en energie in gebouwen. Met onze slimme oplossingen bent u optimaal uitgerust voor toekomstgerichte thema's als Internet of Things (IoT) en voor het zuinig omgaan met waardevolle hulpbronnen.

Op onze stand zullen wij onze productfamilie ultrasone SHARKY compacte energiemeters presenteren, die schittert met nieuwe functies: zo kunt u de SHARKY nu configureren voor installatie in de inlaat- of terugtroom tijdens installatie op locatie, wat de planning en het aanhouden van voorraden vermindert. Met OMS versie 4, profiel B, is de SHARKY de perfecte meter om te voldoen aan de gegevensbeveiligingsvoorschriften.

Op ISH 2019 presenteren we ook onze eigen IZAR-systeemoplossing, die gebaseerd is op de fabrikant- en segmentoverstijgende communicatiestandaard OMS en dus maximale interoperabiliteit biedt. Met onze hoogwaardige IZAR RADIO-technologie kunt u uw processen digitaliseren en bent u vandaag al "IoT-ready".

Andere hoogtepunten van de beurs zijn de mogelijkheid om de innovatieve consumentenapp IZAR@HOME, de HYDRUS 2.0 huishoudwatermeter, de HYDRUS 2.0 bulkwatermeter en de IZAR metergegevensbeheersoftware te ervaren.

Neem contact op met uw contactpersoon bij Diehl Metering.

Wij bezorgen u graag uw persoonlijk toegangsbewijs. Wij verheugen ons op uw komst! En we kijken uit naar een interessant gesprek met u op ISH 2019 in Frankfurt am Main.

Diehl Metering op ISH
Frankfurt am Main, Duitsland
Hal 10.2, Stand B58