Bezoek ons op E-World 2017

7 tot 9 februari 2017, Essen | Duitsland

Diehl Metering

7 tot 9 februari 2017, Essen | Duitsland

Wij zijn uw partner voor transversale metering-oplossingen

Digitalisering verandert de energie- en watersector ingrijpend. Met behulp hiervan kunnen bestaande bedrijfsprocessen sneller en efficiënter worden gemaakt. Door veranderende marktomstandigheden is het vermogen om snel beslissingen te nemen op basis van solide gegevens een steeds groter concurrentievoordeel. Het veilig en voordelig uitlezen, beheren en opslaan van gegevens wordt steeds belangrijker.

Op E-world 2017 presenteert Diehl Metering zijn huidige multidisciplinaire serviceportfolio, inclusief meters, software en gegevensdiensten, die rekening houdt met deze eisen. Er worden verschillende praktische toepassingen gepresenteerd die de meerwaarde aantonen van het verzamelen en verwerken van gegevens voor de optimalisering van processen, bijvoorbeeld op het gebied van lekdetectie.

De radiotransmissie van metergegevens speelt een centrale rol op het gebied van economische meteruitlezing. Diehl Metering meters zijn verkrijgbaar met radiocommunicatie volgens de OMS-specificatie. Hierdoor is dure, lastige bekabeling in de objecten van de klant niet meer nodig. De veiligheid is ook gegarandeerd. De technische richtlijn TR-03109 van het Bundesambt für Informationssicherheit (BSI) verwijst naar de OMS-specificaties op het gebied van draadloze communicatie.

Bezoek ons op E-World 2017

Laat ons u de mogelijkheden tonen van sectoroverschrijdende smart metering onder het genot van een versbereide koffiespecialiteit van onze barista. Wij verheugen ons op uw komst! Neem contact op met uw contactpersoon om uw persoonlijke E-world ticket te bestellen.

Diehl Metering op
E-world energy & water 2017
Messe Essen
Hal 2, Stand 514