20 jaar IZAR Radio

Terugblik op het jubileumfeest

Diehl Metering

Terugblik op het jubileumfeest

Saint-Louis, Frankrijk - Diehl Metering had het genoegen om op 1 juli klanten en partners te verwelkomen voor de IZAR-radioviering. Dankzij de IZAR-radiotechnologie werd Diehl Metering SAS (tot de naamswijziging in 2014 bekend als Sappel) in 1996 een pionier op het gebied van radiometeruitlezing. Door het succes van deze technologie is Diehl Metering in staat om Smart Metering Solutions te leveren voor alle energiesoorten (water, thermische energie, gas en elektriciteit).

De festiviteiten bracht meer dan 200 belangstellenden samen. Ze bezochten de fabriek en namen deel aan verschillende workshops in het productie- en het assemblagegebouw. Een museum rond het thema radio en een mediaworkshop met de IZAR-film en de nieuwe IZAR@NET V2-software maakten het evenement tot een succes.

Meer dan 40 medewerkers verwelkomden alle Diehl Metering-partners en klanten. Het was de gelegenheid om in een ontspannen sfeer ideeën, ervaringen en visies uit te wisselen met een internationaal gemêleerd publiek.