ÖVGW-Kongress und Fachmesse Wasser Gas 2021

Op 9 en 10 juni vindt in Innsbruck/Tirol het jaarlijkse congres van de Oostenrijkse gas- en waterorganisatie (ÖVGW) plaats.

Gasnetbeheerders en waterleveranciers ontmoeten elkaar op de Congress Messe Innsbruck/ Tirol/ Österreich

Gasnetbeheerders en waterleveranciers ontmoeten elkaar op de Congress Messe Innsbruck/ Tirol/ Österreich

Op 9 en 10 juni vindt in Innsbruck/Tirol het jaarlijkse congres van de Oostenrijkse gas- en waterorganisatie (ÖVGW) plaats. Ongeveer 430 deelnemers uit beide sectoren zullen elkaar ontmoeten op de Congress Messe Innsbruck om van gedachten te wisselen over huidige technische en economische uitdagingen en over innovatieve, toekomstgerichte benaderingen van oplossingen. Het programma wordt aangevuld met een uitgebreide vakbeurs met meer dan 70 exposerende bedrijven.

Het ÖVGW-congres is de grootste Oostenrijkse ontmoetingsplaats voor de gas- en watersector. Het publiek bestaat uit managers van gasnetbeheerders en waterleveranciers, deskundigen van universiteiten, maar ook uit de administratie en de planologie.

"Oostenrijkse bedrijven in de gas- en waterindustrie zorgen al tientallen jaren voor een betrouwbare en zekere levering. Om voorbereid te zijn op de toekomst, moeten de gecreëerde waarden en infrastructuren op een hoog niveau verder worden ontwikkeld en duurzaam worden geborgd voor toekomstige generaties. Het congres is een belangrijk platform en informatieknooppunt ter voorbereiding op de uitdagingen van de komende jaren en om ideeën uit te wisselen met vertegenwoordigers uit de politiek, de industrie, de wetenschap en het bedrijfsleven", aldus ÖVGW-directeur Michael Mock.

Tegelijkertijd zal het congres vergezeld gaan van een showcase van de industrie die uniek in deze omvang is in Oostenrijk en waar nieuwe diensten en producten op het gebied van gas- en watervoorziening zullen worden gepresenteerd. Het spectrum aan onderwerpen varieert van UV-desinfectiesystemen en opsporings-, meet- en regelapparatuur tot software en adviesdiensten voor energieconcepten. Alle geïnteresseerden hebben met een gratis dagkaart toegang tot de beurs. Naast het congrespubliek worden op de beurs nog zo'n 350 andere bezoekers verwacht.

Over de ÖVGW

De Oostenrijkse Gas- en Waterorganisatie (ÖVGW) is de vrijwillige vertegenwoordiging van Oostenrijkse gasnetbeheerders en waterleidingbedrijven. Het telt alle gasnetbeheerders en zo'n 260 bedrijven in de watersector tot haar leden. Door de samenwerking met provinciale organisaties vertegenwoordigt de ÖVGW meer dan 1.500 waterleveranciers. Deze voorzien ongeveer 80% van de Oostenrijkse bevolking van drinkwater.

Registratiedatum is verstreken.