Naar nieuwe digitale kansen voor disctrictsverwarming

Diehl Metering nodigt u uit voor een speciale webinar waarin de vele mogelijkheden van het digitaliseren van distributienetwerken voor districtsverwarming aan bod komen.

Komt u uit Nederland of België?
Neem deel aan ons gratis webinar en krijg unieke inzichten in digitale districtsverwarming!

Tijdens dit webinar worden de voordelen van digitale districtsverwarming behandeld
12 mei 2021, van 10 tot 11 uur
Schrijf u hier in!

Diehl Metering nodigt u uit voor een speciale webinar waarin de vele mogelijkheden van het digitaliseren van distributienetwerken voor districtsverwarming aan bod komen.

Tijdens deze exclusieve bijeenkomst leert u alles over het volledige potentieel om uw bedrijfsprocessen te optimaliseren. U ontdekt de voordelen van software voor gegevensbeheer tijdens een live-demo. En u leert hoe een gedigitaliseerd netwerk met lage aanvoertemperaturen uw groene transitie kan versnellen en kan bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Onze experts laten u kennismaken met de krachtige software voor het beheer van metering-gegevens IZAR PLUS Portal van Diehl Metering. In combinatie met slimme meters en zijn unieke communicatietechnologie, brengt het portal meetgegevens tot leven en levert het krachtige analyses en inzichten die uw operationele kosten verlagen. Ontdek de functie Swarm Analytics, waarmee u parameters zoals retourtemperaturen en temperatuurverdeling in uw districtsverwarmingsnetwerk kunt optimaliseren. Het netto resultaat is een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

Schrijf u in om op 12 mei een deskundige kijk op een aantal belangrijke onderwerpen te krijgen:

  • Districtsverwarming: bijdrage aan decarbonisatie
  • IZAR-software: alle details van Swarm Analytics
  • Live demo IZAR PLUS-portal
  • Toekomstperspectieven: wat staat ons te wachten?

Houd er rekening mee dat het eerste deel van het webinar in het Nederlands wordt gehouden, het tweede deel dat door onze specialisten wordt gegeven, is in het Engels.

Naar nieuwe digitale kansen voor disctrictsverwarming”
Schrijf u in voor dit gratis webinar op 12 mei 2021, van 10 tot 11 uur, voor Nederland en België:

Schrijf u hier in