IZAR@HOME: sætter bæredygtighed i hænderne på forbrugerne

Forbrugernes forventninger i dag er med til, at forsyninger bliver mere økologiske og reducerer spild. Og nu har en global pandemi skubbet bæredygtighed endnu længere op på dagsordenen.

Diehl Metering
Nyheder
IZAR@HOME: sætter bæredygtighed i hænderne på forbrugerne IZAR@HOME: sætter bæredygtighed i hænderne på forbrugerne

Forbrugernes forventninger i dag er med til, at forsyninger bliver mere økologiske og reducerer spild. Og nu har en global pandemi skubbet bæredygtighed endnu længere op på dagsordenen. I lyset af de seneste erfaringer er der en fælles erkendelse af, at vi skal gøre en større indsats for at respektere planeten og spare på dens ressourcer og sikre en bedre fremtid for alle.

Som forsyningsselskab kan du overvåge og optimere dit netværk til at bruge vand og energi mere effektivt. Men hvad nu hvis du også kunne give forbrugere mulighed for at overvåge og optimere deres eget forbrug? Du vil give dem mulighed for at yde deres eget bidrag til bæredygtighed og samtidig reducere deres afregningsomkostninger og øge kundetilfredsheden. Og det er præcist, hvad Diehl Metering tilbyder med IZAR@HOME.

Datadrevet bæredygtighed

IZAR@HOME er en smartphone-app, der gør det muligt for forbrugere at konsultere en lang række målinger om deres vand- og energiforbrug. Det giver dem den information de har brug for, for at ændre deres vaner og træffe bedre valg for planeten og for deres lommer.

Løsningen er afhængig af IZAR radioteknologi og smarte målere til at indsamle data om dit netværk. Ved hjælp af IZAR-datastyringssoftware kan du udnytte dette væld af data til at øge effektiviteten af dit netværk og reducere spild - hvilket er et vigtigt skridt til mere bæredygtighed. Næste step? Del de mest relevante data med forbrugerne - så giver du dem mulighed for at drive bæredygtighed i de enkelte husstande, hvilket gør hele systemet mere effektivt og mere økologisk.

Bedre information for bedre vaner

IZAR@HOME leveres med en række funktioner, der gør det muligt for forbrugerne at forstå deres forbrugsvaner og afregningssoplysninger.

  • Giv forbrugerne mulighed for at spare naturressourcer: forbrugere kan konsultere deres husholdningsforbrug over tid, sammenligne deres effektivitet med peer-grupper og se forbrugerprognoser. De kan endda måle deres Delta-T og se aflæsninger fra forskellige målere. Enkle grafer og forbrugsmål hjælper dem med at forstå dataene og tilpasse deres adfærd til at yde et reelt bidrag til energi- og vandbesparelser.
  • Skab tilfredshed gennem lavere regninger: IZAR@HOME giver forbrugerne adgang til alle deres nuværende og tidligere regninger. Det gør det også lettere at forstå forbindelsen mellem forbrugsvaner og omkostninger, så de kan reducere deres regninger ved at ændre deres vaner. For dig betyder det større kundetilfredshed.
  • Reducer vandtab i dit netværk: appen kan bruges til at sende en advarsel, når der opdages en potentiel lækage, så forbrugerne kan reagere hurtigt og undgå potentiel skade i deres hjem. En hurtig responstid reducerer også vandtab i dit netværk og øger bæredygtigheden yderligere.

Tidens værktøj

Med IZAR@HOME bemyndiger du forbrugerne til at ændre deres forbrugsvaner, spare energi og vand og reducere omkostningerne. Appen opfylder forbrugernes ønske om mere digitalisering, mere kontrol og større bæredygtighed. Og det giver alt dette uden noget behov for ekstra arbejde fra din side, fordi forbrugerne er bemyndiget til at styre selv.

Få værktøjer er så meget på linje med tendenserne og behovene i dag - især på et tidspunkt, hvor det normale liv er vendt på hovedet, og der er en erkendelse af, at vi alle er nødt til at være mere respektfulde for naturen, hvis vi ønsker at bevare planetens ressourcer til fremtidige generationer.

For mere information:

IZAR@HOME