Tianjin Eco-City – Fixed Network

Tianjin Eco-City – Fixed Network Tianjin Eco-City – Fixed Network

Se udfordringerne ved de globale klimaforandringer i øjnene

Se udfordringerne ved de globale klimaforandringer i øjnene

Projektet „China-Singapore Tianjin Eco-city“ er et strategisk samarbejde mellem regeringerne i Kina og Singapore. Øko-byen ligger 40 km fra centrum af Tianjin og 150 km fra centrum af Beijing i Tianjin Binhai New Area – en af de hurtigst voksende regioner i Kina. Der bor anslået 350.000 mennesker på området, som dækker cirka 31,23 km2. Projektet startede i september 2008 og forventes afsluttet i 2023. Projektet viser de to regeringers vilje til at imødegå udfordringerne ved de globale klimaforandringer ved øget miljøbeskyttelse og energibesparelse.

 • IZAR ANALYSERER MED SOFTWARE

  Omfattende analyser baseret på IZAR-softwareplatformen med f.eks. alarmfunktioner.

 • 31,23 KM² TIANJIN BINHAI NEW AREA

  Den nye øko-by ligger 40 km fra Tianjin og 150 km fra Beijing og har cirka 350.000 indbyggere.

 • OP TIL 16 ÅRS DRIFTSTID

  Målerne, som drives af batterier med lang driftstid, giver et pålideligt system med hurtig dataaflæsning.

 • Trådløs aflæsning af målere hver time ved hjælp af fremtidssikret software

  Trådløs aflæsning af målere hver time ved hjælp af fremtidssikret software Trådløs aflæsning af målere hver time ved hjælp af fremtidssikret software

  De tidligere målere til vand, varme og gas, som gav en lang række problemer. Ud over at batteriernes levetid på under 6 år var for kort, var dataindsamlingen alt for lav, og med den store mængde data var der forsinkelser i transmissionen. Eftersom øko-byen er bygget som et ressourcebesparende, miljøvenligt og intelligent samfund, var det et grundlæggende krav fra kundens side, at måleraflæsningssystemet til de forskellige forsyninger var pålideligt og stabilt. Målerne til vand, gas og varme skulle kunne aflæses samtidig via trådløs kommunikation. Dataaflæsningen skulle kunne ske hver time med kort eller ingen forsinkelse mellem aflæsningen og dataopdateringen. Den anvendte software skulle være brugervenlig og skalérbar og skulle kunne opgraderes til at opfylde fremtidige krav.

 • Trådløs kommunikation, ultralydsvarmemåler, induktivt radiomodul, mikro-termogasmåler og hjemtagning samt analyse af data

  Trådløs kommunikation, ultralydsvarmemåler, induktivt radiomodul, mikro-termogasmåler og hjemtagning samt analyse af data Trådløs kommunikation, ultralydsvarmemåler, induktivt radiomodul, mikro-termogasmåler og hjemtagning samt analyse af data

  Diehl Metering designede den perfekte løsning til Tianjin-projektet efter at have fastslået udgangspunktet og defineret kravene for kunden: et fast netværk med CORONA, SHARKY 773/775, AERIUS, IZAR RDC og IZAR softwareplatformen. Målerne sender deres data til en centralmodtager i hvert hus, og derefter sendes de samlede data til forsyningstjenestens system. Med denne løsning kan datatransmissionerne gennemføres en gang i timen.

 • Automatisk upload af data øger styringseffektiviteten, og problemer opdages og løses omgående.

  Automatisk upload af data øger styringseffektiviteten, og problemer opdages og løses omgående. Automatisk upload af data øger styringseffektiviteten, og problemer opdages og løses omgående.

  Vi er aldeles imponerede over Diehls produktkvalitet og den trådløse kommunikation, som de anvender. Med deres intelligente målerteknologi og batterier med lang driftstid er vi nu på den sikre side.

  Cui Jinying, Tianjin Jindao Electricity Project Co., Ltd.

  Målerløsningen fra Diehl giver mange fordele: Data uploades automatisk til fakturerings- og prognosesystemerne. Forbedret energistyring og styringseffektivitet. Radiosystemet forbedrer aflæsningsnøjagtigheden og hjælper med at opdage og løse målerproblemer. Historiske data kan bruges til at analysere kundetypen og registrere de problemer, som slutbrugeren potentielt oplever med varme-, vand- og gassystemerne.