Dzielenie się wiedzą i prezentowanie rozwiązań podczas targów Wetex & Dubai Solar Show 2022 Dzielenie się wiedzą i prezentowanie rozwiązań podczas targów Wetex & Dubai Solar Show 2022

Na czele zrównoważonego rozwoju na Bliskim Wschodzie i nie tylko

Jako wiodące światowe targi poświęcone branżom #Wody #Energii, #Technologii i Środowisku, WETEX stanowi forum dla firm takich jak nasza, aby dzielić się i prezentować innowacyjne produkty i usługi, które pomagają chronić zasoby naturalne, w tym wodę. Edycja 2022 nie była pod tym względem wyjątkiem.

Odbywające się w Dubaju w dniach 27-29 września wydarzenie było po raz kolejny ciekawą okazją do spotkania, podzielenia się najlepszymi praktykami i pokazania naszych najnowszych rozwiązań uczestnikom i wystawcom z całego świata. W ciągu 3 dni podzieliliśmy się naszymi strategiami optymalizacji automatycznego odczytu liczników i zarządzania danymi energetycznymi dla przedsiębiorstw użyteczności publicznej, w szczególności poprzez budowę i obsługę sieci #IoT. Na naszym stoisku klienci i goście mogli również dowiedzieć się więcej o innych możliwościach oferowanych przez inteligentne liczniki HYDRUS i SHARKY. Przedstawiliśmy zalety naszych technologii komunikacyjnych IoT, takich jak mioty® do pomiarów, inteligentnego wykrywania wycieków i monitorowania sieci. Przede wszystkim była to okazja do podkreślenia, w jaki sposób pomagamy firmom korzystać z zasobów naturalnych w sposób bardziej odpowiedzialny, a przy tym pozostawać o krok przed resztą konkurencji.

Podczas wydarzenia, kluczowi przedstawiciele kadry kierowniczej nawiązali kontakt z obecnymi i potencjalnymi partnerami, a także dystrybutorami. Do międzynarodowego zespołu pracowników Diehl Metering Niemcy, Francja i ZEA obsługujących stoisko dołączyli członkowie zarządu pionu Diehl Metering, w tym pani Annette Geuther, CSO Diehl Metering i dr Christof Bosbach, CEO Diehl Metering.

Historia WETEX

WETEX to wiodące światowe targi wody, energii, technologii i środowiska, organizowane od 1999 roku przez Dubai Electricity and Water Authority (DEWA), pod kierownictwem Szejka Mohammeda bin Rashid Al Maktoum, Wiceprezydenta i Premiera Zjednoczonych Emiratów Arabskich oraz Władcy Dubaju, a także pod patronatem Szejka Hamdana bin Rashid Al Maktoum, Zastępcy Władcy Dubaju, Ministra Finansów ZEA i Prezesa DEWA. Targi są odzwierciedleniem wizji Dubaju, jaką jest budowanie zrównoważonej przyszłości. Jest to idealna platforma do prezentacji i dyskusji na temat wszystkich zagadnień związanych z ochroną wody, oszczędzaniem zasobów naturalnych i budowaniem zrównoważonego środowiska.