System & Software

Ren effektivitet. Med radiobaseret fjernaflæsning og intelligent måling. Med OMS-teknologi og intelligente grænseflader kan du nøjes med én systemplatform til aflæsning af alle energityper.

System & Software System & Software
 • Software- og systemkomponenter

  Software- og systemkomponenter Software- og systemkomponenter

  Diehl Meterings udvalg af løsninger giver maksimal fleksibilitet

  Vi samarbejder med dig om at udvikle den optimale løsning, som opfylder dine behov – Diehl Metering giver vand- og energileverandører maksimal fleksibilitet til at vælge den rigtige løsning: Både vores egen faste IZAR RADIO-netværksløsning og netværksløsninger baseret på NB-IoT, LoRaWAN® eller andre kommunikationsteknologier – eller en kombination – kan anvendes til fuldautomatisk indsamling af forbrugsdata.

  Software- og systemkomponenter

  Den nyeste generation af Diehl Metering IZAR RADIO-teknologi er din garanti for optimeret dækning med den højeste datakvalitet. Med en effektivitetsrate på 100 % kan man altid foretage pålidelige aflæsninger af alle målere på netværket.

  Til produkterne
 • IZAR@SMART WATER – Water Loss Management Applikation

  Two people looking at a visualization of water management Two people looking at a visualization of water management

  Forestil dig, at du havde et 360° overblik over dit vandnetværk og vidste med det samme, hvordan du kunne optimere dets ydeevne. IZAR@SMART WATER - programmet til styring af vandtab gør dette til en realitet. Værktøjet vil være det centrale element i din strategi for vandtab (Non-Revenue Water (NRW)). Få gavn af datadrevne analyser og indsigter til at evaluere, opdage, overvåge og reducere vandtab.

  IZAR@SMART Water
 • IZAR@SMART ENERGY – Program til forvaltning af energiprognoser

  IZAR@SMART ENERGY – Program til forvaltning af energiprognoser IZAR@SMART ENERGY – Program til forvaltning af energiprognoser

  IZAR@SMART ENERGY - Energy Forecast Management (EFM)-applikationerne gør det muligt for dig at overvåge dit fjernvarmenetværk, og forvalte varmeforsyningen mere effektivt og pålideligt. Optimér dit netværk med EFM's intuitive overvågning, og se hvad der sker under jorden. Reducer energitab takket være nøjagtige forbrugsprognoser med EFM, baseret på dine varmemålerdata og vejrforhold.

  IZAR@SMART ENERGY
 • IZAR System

  IZAR System IZAR System

  Uanset om det er radio, system eller software, er IZAR teknologien i centrum for Diehl Meterings smarte måleløsninger. Det er takket være IZAR-systemet, at du kan indsamle måleraflæsninger eksternt og automatisk. Det er takket være IZAR-systemet og softwaren, at du hurtigt kan opdage og løse netværksproblemer og uregelmæssigheder. Og det er gennem IZAR, at du kan skabe mere effektivitet, øge bæredygtigheden og øge kundetilfredsheden for din virksomhed. 

  Læs mere
 • IZAR@HOME

  IZAR@HOME IZAR@HOME

  Ved at kombinere IZAR radioteknologi med smarte målere kan du samle et væld af data om dit netværk. Og disse oplysninger giver dig mulighed for at optimere din virksomhed. Så hvad hvis du tillod dine forbrugere at få adgang til nogle af disse data - og gav dem styrke gennem information?

  Læs mere

   Til produktet
 • IZAR PLUS Portal

  IZAR PLUS Portal IZAR PLUS Portal

  Sådan holder du styr på dine energidata

  Vores IZAR PLUS-portal er en central onlineplatform for alle typer energidata. Gør dine processer enklere og mere omkostningseffektive – fra målere og fjernaflæsning til dataadministration og -validering. Få kontrol med planlægning og overvågning, registrering af utætheder, netværksoptimering, automatisk fakturering og kundeservice. 

   Se filmen
 • IZAR@MOBILE 2

  IZAR@MOBILE 2 IZAR@MOBILE 2

  Brug af mobil aflæsning

  Vores IZAR@MOBILE 2-software er udviklet specielt til at håndtere daglige udfordringer for vand- og energileverandører. Aflæs hele infrastrukturen manuelt eller via en walk-by- eller drive-by-løsning. Alle måleraflæsningsopgaver kan håndteres mobilt. Hurtigt, enkelt og økonomisk.

  Software- og systemkomponenter

  Den nyeste generation af Diehl Metering IZAR RADIO-teknologi er din garanti for optimeret dækning med den højeste datakvalitet. Med en effektivitetsrate på 100 % kan man altid foretage pålidelige aflæsninger af alle målere på netværket.

   Se filmen
 • IZAR@NET 2

  IZAR@NET 2 IZAR@NET 2

  Alle data fra vand- og energimåler på ét overblik

  IZAR@NET 2 er den webbaserede applikation af Diehl Meterings software til forvaltning af målerdata, der er designet til at køre lokalt på forsyningsselskabets servere og pc'er.
  IZAR@NET 2 indeholder alle nøglefunktioner til effektiv behandling af målerdata og nem administration af måleraflæsning via fastnet eller Walk-By/Drive-By.
  Den høje modularitet i IZAR@NET 2 gør det muligt at skalere systemet efter individuelle behov og giver en høj fleksibilitet i administrationen af måledata, aflæsningsprocesser og forsyningsnettet.