Sammen med Brønderslev Forsyning for en effektiv fjernvarmeforsyning

Brønderslev Forsyning er ansvarlig for byens fjernvarmeforsyningen og spildevandsrensning. Forsyningen har stor interesse for innovative løsninger og blev tildelt fjernvarmeprisen 2018 af den danske fjernvarmeforening for deres nye fremtidssikrede fjernvarmeanlæg, der er verdens første af sin slags.

Diehl Metering
Sammen med Brønderslev Forsyning for en effektiv fjernvarmeforsyning Sammen med Brønderslev Forsyning for en effektiv fjernvarmeforsyning

Brønderslev Forsyning er ansvarlig for byens fjernvarmeforsyningen og spildevandsrensning.
Forsyningen har stor interesse for innovative løsninger og blev tildelt fjernvarmeprisen 2018 af den danske fjernvarmeforening for deres nye fremtidssikrede fjernvarmeanlæg, der er verdens første af sin slags.

Sammen med Brønderslev Forsyning, har vi implementeret en omfattende fastnetløsning til automatisk læsning af mere end 4.600 SHARKY 775 ultralydsenergimålere.

De intelligente analyser af vores IZAR PLUS portal muliggør energieffektiv varmegenerering og distribution for byen Brønderslev. Takket være vores smarte løsning kan vi tilbyde yderligere kundeservice som f.eks. lækagealarm eller rådgivning om ugunstig opvarmning.

Læs vores seneste Case Study og få mere at vide om, hvordan Brønderslev Forsyning har formået at spare 450.000 kr. om året ved at reducere den gennemsnitlige returtemperatur fra 40 ° C til
37 ° C.

I den medfølgende brochure Case Study Brønderslev Forsyning A/S: Fjernvarme for fremtiden finder du flere detaljer om dette innovative projekt.