Støtte til South West Waters grønne omstilling gennem IoT-tilslutning

South West Water i England har valgt at samarbejde med Diehl Metering- og LoRaWAN-specialisten Netmore som led i deres Green Recovery Initiative. Projektet er centreret om udvikling af et AMI-netværk (Advanced Metering Infrastructure), med det formål at øge effektiviteten og bæredygtigheden.

Støtte til South West Waters grønne omstilling gennem IoT-tilslutning Støtte til South West Waters grønne omstilling gennem IoT-tilslutning
Diehl Metering

South West Water i England har valgt at samarbejde med Diehl Metering- og LoRaWAN-specialisten Netmore som led i deres Green Recovery Initiative. Projektet er centreret om udvikling af et AMI-netværk (Advanced Metering Infrastructure), med det formål at øge effektiviteten og bæredygtigheden. Som en del af den 5-årige kontrakt, vil vi forsyne ca. 76.000 ALTAIR-vandmålere med LoRaWAN-tilslutning, og støtte forsyningsselskabet med at implementere IoT-tilslutning til intelligent overvågning og lækagesporing.

Aftalen er resultatet af en udbudsproces, som South West Water har iværksat for "Provision of Intelligent Metering Technology", som led i vandselskabets Green Recovery Initiative, der har til formål at fremme en genopretning efter en pandemisk krise gennem grøn økonomi. Forsyningsselskabet, som leverer drikkevand og spildevand, sigter mod at få en bedre forståelse af forbrugsvaner, og identificere lækager ved at overvåge sit netværk mere effektivt. Dette vil gøre det muligt at reagere hurtigere, for at identificere årsagerne til vandtab, og træffe foranstaltninger til at spare vand.

Vores britiske team har arbejdet sammen med South West Water siden 2015 og har hjulpet dem med at automatisere måleraflæsninger i hele regionen. Nu vil vores samarbejde blive styrket yderligere, når vi hjælper dem med at opgradere deres netværk, for at kunne betjene deres kunder i North Devon-området i England bedre.

Til dette projekt, samarbejder vi med Netmore Group, en svensk LoRaWAN-specialist, som vil være ansvarlig for implementeringen af forbindelsesinfrastrukturen. Ud over at levere intelligente vandmålere, vil vi forsyne South West Water med vores IZAR Plus Portal software til forvaltning af målerdata, så South West Water får mulighed for at udnytte sine data fuldt ud.

Alt-i-en-løsningen giver forsyningsselskabet alt, hvad det har brug for, fra målere og netværksforbindelse til dataindsamling. Gennem samarbejdet med Diehl Metering, vil South West Water være i stand til at fjernaflæse nye og eksisterende målere, levere forbrugsdata til forbrugerne og sikre den løbende forvaltning af måleraktiver. Løsningen vil også give et løft til Green Recovery Initiative, der gør det muligt for forsyningsselskabet at forvalte vandressourcerne mere effektivt og samtidig bidrage til bæredygtigheden i lokalområdet.