Diehl Metering på E-world 2023

Vi inviterer dig til en personlig samtale på vores stand på dette års E-world energy & water, fra d. 23.-25. maj 2023 i Essen, Tyskland. Du finder os i Hal 2, stand 514.

Diehl Metering på E-world 2023 Diehl Metering på E-world 2023
Diehl Metering

Vi inviterer dig til en personlig samtale på vores stand på dette års E-world energy & water, fra d. 23.-25. maj 2023 i Essen, Tyskland.

Du finder os i Hal 2, stand 514

Hvis du ønsker at booke et møde, bedes du kontakte din  Diehl Metering-repræsentant

På E-world får du mulighed for at diskutere og udveksle idéer med Diehl Metering-eksperter, om den stigende digitalisering af energi- og forsyningsindustrien.

Vi tilbyder dig omfattende support i opsætning og drift af IoT-netværk til automatiseret aflæsning af intelligente målere og sensorer. Fra hardware til software, til IoT-forbindelsesteknologier og relaterede tjenester, tilbyder vi hele spektret.

Besøg os på vores stand, og oplev Diehl Meterings IoT-løsninger.

Få mere at vide om vores smarte HYDRUS-vandmålere eller SHARKY-varmemålere, som giver dig grundlaget for at implementere yderligere anvendelsesmuligheder ud over fakturering. Internet of Things (IoT) er af afgørende betydning. På vores udstillingsstand kan du finde alle oplysninger om de forskellige IoT-kommunikationsteknologier, og de muligheder de tilbyder, f.eks. intelligent lækagedetektion eller netværksovervågning.

Som et af højdepunkterne, vil vi præsentere den nye analysesoftware Water Loss Management (WLM) på dette års E-world. Med denne software kan du implementere mere effektivitet og bæredygtighed i dit vandnetværk, og overvåge dit distributionsnetværk i detaljer. Gennem databaserede analyser kan du reducere din andel af non-revenue-water (NRW), spare ressourcer og opnå større energieffektivitet med mindre CO2-emissioner. Kom til vores stand på E-world og oplev en live-demo.

Vi glæder os til dit besøg og giver dig gerne en personlig billetkode. Du skal blot kontakte din kontaktperson hos Diehl Metering.