Produkter

Komplette målerløsninger. Bedre resultater for vores kunder verden over.

Diehl Metering tilbyder et komplet udvalg af services til ultrapræcis intelligent vand-, energi-, gas- og elmåling samt systemløsninger med ubegrænset kommunikation mellem komponenter i radio- eller kabelbaserede netværk, softwareløsninger til energimåling og dataadministration og services til måling og system- og dataadministration. Alle intelligente målere fra Diehl Metering kan indgå i en samlet AMR-løsning (Automatic Meter Reading) straks efter installation. Åbne standardiserede OMS-kommunikationsteknologier (Open Metering System) sikrer problemfri integration i den intelligente infrastruktur og større gennemsigtighed for vand- og energiforbruget. Effektiv, økonomisk og sikker Vi hjælper vand- og energiselskaber med at forenkle og effektivisere alt fra målerprocesser til energiservices.

 • LøsningerLøsninger

  Løsninger

  Find løsninger, som kan udvides i takt med dit behov. Vi tilbyder løsninger med effektiv, modulbaseret radioteknologi, som leverer højfrekvent energidata og sikrer stabil transmission, lang rækkevidde og lav vedligeholdelse.

  Læs mere
 • ServicesServices

  Services

  Vi er din strategiske partner med intelligente services, der spænder fra konsulentydelser til implementering og ekspertanalyser, og vi hjælper dig med at introducere og understøtte intelligente målerløsninger i din forretning.

  Læs mere
 • Software og systemkomponenterSoftware og systemkomponenter

  Software og systemkomponenter

  Ren effektivitet. Med radiobaseret fjernaflæsning og intelligent måling. Med OMS-teknologi og intelligente grænseflader kan du nøjes med én systemplatform til aflæsning af alle energityper.

  Læs mere
 • VandmålingVandmåling

  Vandmåling

  Den ideelle teknologi til ethvert behov: ultralydsmålere, enstrålede og flerstrålede målere, Woltman-målere til store volumener og ringstempelmålere, som på anmodning også fås til ekstreme normeringer og i tilpassede versioner

  Læs mere
 • EnergimålingEnergimåling

  Energimåling

  Vores selvudviklede og -fremstillede ultralydsmålere til fjernvarme og køleteknik har mange års dokumenteret effektivitet fra systemprojekter over hele verden, også under de barskeste driftsforhold.

  Læs mere
 • GasmålingGasmåling

  Gasmåling

  Det mikrotermiske princip sikrer ensartede præcise måleresultater og pålidelig effektivitet. Vi tilbyder nu den dokumenterede industriteknologi til private husholdninger og virksomheder.

  Læs mere
 • ElmålingElmåling

  Elmåling

  Vores elmåler er en økonomisk og bæredygtig løsning, som skaber en objektiv database og opfylder behovet for en gennemsigtig løsning til forbrugsdata og fakturering for offentlige forsyningsselskaber, virksomheder og boligselskaber.

  Læs mere