Produkter

Komplette målerløsninger. Bedre resultater for vores kunder verden over.

Diehl Metering tilbyder et komplet udvalg af services til ultrapræcis intelligent vand-, energi-, gas- og elmåling samt systemløsninger med ubegrænset kommunikation mellem komponenter i radio- eller kabelbaserede netværk, softwareløsninger til energimåling og dataadministration og services til måling og system- og dataadministration. Alle intelligente målere fra Diehl Metering kan indgå i en samlet AMR-løsning (Automatic Meter Reading) straks efter installation. Åbne standardiserede OMS-kommunikationsteknologier (Open Metering System) sikrer problemfri integration i den intelligente infrastruktur og større gennemsigtighed for vand- og energiforbruget. Effektiv, økonomisk og sikker Vi hjælper vand- og energiselskaber med at forenkle og effektivisere alt fra målerprocesser til energiservices.

 • Løsninger Løsninger

  Løsninger

  Find løsninger, som kan udvides i takt med dit behov. Vi tilbyder løsninger med effektiv, modulbaseret radioteknologi, som leverer højfrekvent energidata og sikrer stabil transmission, lang rækkevidde og lav vedligeholdelse.

  Læs mere
 • Services Services

  Services

  Vi er din strategiske partner med intelligente services, der spænder fra konsulentydelser til implementering og ekspertanalyser, og vi hjælper dig med at introducere og understøtte intelligente målerløsninger i din forretning.

  Læs mere
 • Software og systemkomponenter Software og systemkomponenter

  Software og systemkomponenter

  Ren effektivitet. Med radiobaseret fjernaflæsning og intelligent måling. Med OMS-teknologi og intelligente grænseflader kan du nøjes med én systemplatform til aflæsning af alle energityper.

  Læs mere
 • Vandmåling Vandmåling

  Vandmåling

  Den ideelle teknologi til ethvert behov: ultralydsmålere, enstrålede og flerstrålede målere, Woltman-målere til store volumener og ringstempelmålere, som på anmodning også fås til ekstreme normeringer og i tilpassede versioner

  Læs mere
 • Energimåling Energimåling

  Energimåling

  Vores selvudviklede og -fremstillede ultralydsmålere til fjernvarme og køleteknik har mange års dokumenteret effektivitet fra systemprojekter over hele verden, også under de barskeste driftsforhold.

  Læs mere
 • Gasmåling Gasmåling

  Gasmåling

  Det mikrotermiske princip sikrer ensartede præcise måleresultater og pålidelig effektivitet. Vi tilbyder nu den dokumenterede industriteknologi til private husholdninger og virksomheder.

  Læs mere
 • Elmåling Elmåling

  Elmåling

  Som en økonomisk og bæredygtig løsning skaber vores elmåler en objektiv database, som imødekommer politiske krav for forretninger og foreninger med forbrugsgennemsigtighed og fair fakturering.

  Læs mere