Smart in Solutions

Med en Diehl Metering løsning er du på den sikre side, uanset hvordan de teknologiske standarder udvikler sig i de kommende år.

Om os

Diehl Metering er en division i Diehl-koncernen med hovedkvarter i Nürnberg. Teknologivirksomheden har en årlig omsætning på 3,749 milliarder euro og omkring 17.173 medarbejdere verden over. Metering-divisionen leverer intelligente løsninger til vand-, energi-, gas- og elmålere.

Diehl Metering tilbyder intelligente målerløsninger til forsyningsselskaber med en fælles stor dataplatform for forskellige målerenheder via intelligente netværksløsninger. Løsningerne sikrer forsyningsselskaber og kommuner gennemsigtighed og ultraeffektive aflæsnings-, fakturerings- og kundeserviceprocesser. Diehl Meterings kunder får bl.a. også realtidsfordele som tidlig registrering af utætheder samt optimerede distributionsnetværk, hvor intelligent brug af data gør det muligt at tilpasse forsyningen løbende til det aktuelle behov.

Diehl Metering giver dig det komplette udvalg af intelligente målere, som indgår i intelligente storbykoncepter. Diehl Metering har med mere end 20 års erfaring med virksomhedens egen radioteknologi en fremragende ekspertise inden for IoT-kommunikation. Beskyttelse af kundedata er endvidere en topprioritet.