MIOTY®: BANEBRYDENDE KONNEKTIVITET TIL FREMTIDENS MÅLING

Oplev den budgetvenlige forbindelsesstandard, der muliggør effektiv og sikker datatransmission, for at skabe nye IoT-muligheder. Find ud af hvorfor mioty® er på vej til at blive en game-changer for intelligente byer og målerverdenen.

MIOTY®: BANEBRYDENDE KONNEKTIVITET TIL FREMTIDENS MÅLING MIOTY®: BANEBRYDENDE KONNEKTIVITET TIL FREMTIDENS MÅLING

Mioty®: en banebrydende teknologi til massiv IoT

Mioty® er designet til at blive en verdensomspændende standard for IoT, og er en unik trådløs kommunikationsprotokol, der er skabt til at afhjælpe begrænsningerne i andre LPWAN-løsninger (Low-Power Wide-Area Network). Takket være en patenteret teknologi til opdeling af telegrammer, overføres data i flere delpakker på forskellige tidspunkter og frekvenser, hvilket sikrer uovertruffen immunitet mod interferens og et ultralavt strømforbrug. Desuden er mioty® hardwareuafhængig, skalerbar og sikker. Det gør den til en attraktiv fremtidssikret løsning for alle der arbejder med mobilitet, sikkerhed, ledelse og sundhed. I et fast vandnetværk kan mioty® f.eks. hjælpe forsyningsvirksomheden med at optimere deres distributionsnetværk ved hjælp af realtidsanalyser, så de kan forudse og fjerne lækager og andre uregelmæssigheder.

Mioty til måling: næste generation af konnektivitet til måling

For at optimere mioty® til målerbranchen, har Diehl Metering udviklet mioty for Metering - en mioty-baseret IoT-radiostandard, beriget med ekstra funktioner. For at forbedre tilgængeligheden og interoperabiliteten, er mioty for Metering blevet integreret i Open Metering Standard (OMS) - en kommunikationsstandard, der gør det muligt for en lang række målere og enheder at fungere sammen i det samme system. Og takket være miotys evne til at levere data så meget, så ofte og så pålideligt som nødvendigt, kan forsyningsvirksomhederne drage fordel af en høj serviceniveauaftale (SLA). Desuden er mioty for Metering designet med henblik på optimal kompatibilitet med faktureringsapplikationer og højtydende analyser, baseret på historiske data. Det giver også forsyningsvirksomhederne den fleksibilitet, de har brug for til at tilpasse sig fremtidige krav.

I et fast netværk, kan mioty for Metering kombineres med Diehl Meterings IZAR IoT Gateway Compact som en basestation, for at åbne op for et væld af nye muligheder inden for smart metering og smart city-applikationer. I kombination med HYDRUS 2.0, giver mioty for Metering dig f.eks. mulighed for at få mest muligt ud af målerens exceptionelle ydeevne, rækkevidde og evne til at registrere data på svært tilgængelige steder. Du kan bruge disse værdifulde data til at opbygge et mere præcist billede af din nuværende situation og forudsige fremtidige udfordringer og muligheder i netværket.

Nye muligheder inden for måling og videreudvikling

Hvordan vi kan hjælpe dig med at udforske mulighederne i IoT gennem mioty®

Som medskaber af mioty® og ekspert i IoT-projekter, kan vi hjælpe dig med at gribe nye muligheder og gøre din virksomhed mere fleksibel. Vores team vil støtte dig gennem hele dit IoT-projekt, ved at kortlægge alle processer på en gennemsigtig måde og tilpasse din løsning, så du bedre kan imødekomme dine slutkunders og borgeres behov. Og gennem IoT-uddannelsessessioner, får du en forståelse af de forskellige IoT-teknologier, herunder mioty®.

Din partner til implementering af mioty til måling og meget mere

Diehl Metering har en dokumenteret erfaring med etablering af mioty®-pilotnetværk til smart city-applikationer i hele Europa. Vores ekspertise dækker hele værdikæden inden for forsyningssektoren (hardware, software og konsulenttjenester). Og vores erfaring med drift af forsyningsvirksomheder betyder, at vi ved hvordan du får mest muligt ud af mioty for Metering for dit netværk.

Med vores IoT Network Planning Service, kan vi hjælpe dig med at optimere den måde, du bruger mioty® og andre forbindelsesteknologier på. I samarbejde med vores IoT-specialister, kan du definere ambitionerne for dit netværk og vælge de mest hensigtsmæssige teknologier til dine brugssituationer. Vi kan også hjælpe dig med at gøre dit IoT-netværk til virkelighed, takket være vores IoT Network Implementation Service.

I fremtiden vil mioty® tilbyde et væld af nye muligheder for forsyningsselskaber, intelligente byer, intelligente parkeringsanlæg og meget mere.

Interesseret? Har du brug for flere oplysninger ?
Kontakt os for en personlig analyse af dine behov.
Få mere at vide om mioty
Opdag flere løsninger fra mioty ecosystem