Ny hvidbog fremhæver potentialet i mioty® for vandforsyningsvirksomheder

Ny hvidbog fremhæver potentialet i mioty® for vandforsyningsvirksomheder Ny hvidbog fremhæver potentialet i mioty® for vandforsyningsvirksomheder
Diehl Metering

En ny hvidbog fra Diehl Metering undersøger de udfordringer, som vandforsyningsvirksomhederne står over for, og fremhæver potentialet til at løse dem ved hjælp af mioty®, en næste generation af standard for tilslutningsmuligheder. I kombination med en tilpasset løsning kan mioty® forbedre lækagesporing betydeligt, og ændre den måde vi håndterer vandtab (Non-Revenue Water - NRW) på.

Vidste du, at 2,7 milliarder mennesker oplever vandmangel mindst en måned om året? Og at to tredjedele af verdens befolkning kan komme til at mangle vand i 2025? Med vand som en stadig mere kostbar ressource, har vandforsyningsvirksomhederne et stigende ansvar for at tage udfordringer op, som ikke kun påvirker deres egen virksomhed, men også samfundet i bredere forstand og fremtiden for vores planet.

Et af de vigtigste værktøjer, som de har til rådighed, er netværksovervågning gennem digitalisering. Ved at sikre en konstant strøm af nøjagtige data om deres netværk, kan forsyningsvirksomhederne identificere og afhjælpe årsagerne til vandtab for at optimere vandforvaltningen. Men for at kunne gøre dette, har de brug for en pålidelig og højtydende forbindelsesstandard.

De unikke egenskaber ved mioty® betyder, at det er velegnet til at udfylde denne rolle. Især mioty® for Metering er blevet udviklet som en mioty®-baseret IoT-radiostandard for målersektoren. Det giver dækning over store afstande, ekstrem robusthed over for interferens og fremragende interoperabilitet.

Hvidbogen analyserer potentialet i at bruge mioty® for Metering til at sætte en ny standard for NRW-styring. Den omhandler de netværkskonfigurationer, softwareløsninger og den support, der er nødvendig for at få mest muligt ud af mioty® og hjælpe forsyningsselskaberne med at tackle de presserende udfordringer med vandtab (NRW).

Hvis du vil vide mere om mioty® til måling, besøg vores web side.

For at få en bedre forståelse af mioty® og dets potentiale til at løse problemet med NRW,download hvidbogen her.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.