BRK Ambiental - Fixed Network

BRK Ambiental betjener mere end 15 millioner mennesker i 100 kommuner og er det største private sanitetsfirma i Brasilien. Da det blev planlagt at udvide udbuddet af vand- og spildevandstjenester af høj kvalitet, stod virksomheden over for mange forhindringer - herunder mangel på pålidelige målere i Brasilien.

BRK Ambiental - Fixed Network BRK Ambiental - Fixed Network

Støtter den hurtige udvidelse af Brasiliens sanitetsnetværk

Støtter den hurtige udvidelse af Brasiliens sanitetsnetværk

BRK Ambiental betjener mere end 15 millioner mennesker i 100 kommuner og er det største private sanitetsfirma i Brasilien. Da det blev planlagt at udvide udbuddet af vand- og spildevandstjenester af høj kvalitet, stod virksomheden over for mange forhindringer - herunder mangel på pålidelige målere i Brasilien.

Efter et succesrigt udbud, giver Diehl Metering nu BRK Ambiental en række ultralyds- og volumetriske målere. Takket være en reduceret leveringstid, kan virksomheden fortsætte sin hurtige vækst og samtidig reducere tab i vandmålingen. På den måde bringer det forandring til Brasiliens sanitetsnetværk.

  • 100 MILLIONER BRAZILIANERE UDEN SPILDEVANDSOPSAMLING

    Blandt de udfordringer, BRK Ambiental står overfor, er manglen på adgang til et kloaksystem for halvdelen af alle brasilianere.

  • 370 T VOLUMETRISKE MÅLERE

    ALTAIR DN15/20 målere tilpasser sig restriktive miljøer og har indbygget skalerbarhed til AMI-løsninger.

  • 15 MILLIONER MENNESKER SERVICERET I 12 STATER
  • Genovervejelser af målinger til forbedring af Brasiliens vandtjenester

    Genovervejelser af målinger til forbedring af Brasiliens vandtjenester Genovervejelser af målinger til forbedring af Brasiliens vandtjenester

    Siden det kom under nyt ejerskab i 2017, har BRK Ambiental forpligtet sig til at forbedre vandtjenesterne i Brasilien, et land hvor ca. 50% af indbyggerne ikke har adgang til spildevandsopsamling.

    Virksomhedens ambitiøse vækststrategi består i at forbedre vandforsyningstjenester, spildevandstjenester og industrielt vand over hele landet. For at opnå dette stod de over for to centrale udfordringer. Først havde de brug for at udskifte deres velocimetriske målere med volumetriske målere. Dette vil sikre mere præcise aflæsninger, så det kan løse det betydelige problem med tab i vandmåling.

  • VOLUMETRISKE OG ULTRASONISKE MÅLERE TIL REGISTRERING AF VANDTAB

    VOLUMETRISKE OG ULTRASONISKE MÅLERE TIL REGISTRERING AF VANDTAB VOLUMETRISKE OG ULTRASONISKE MÅLERE TIL REGISTRERING AF VANDTAB

    BRK Ambiental lancerede et strategisk sourcing-projekt for at kortlægge målermarkedet i Brasilien og i udlandet for at vælge leverandører med kapacitet og evne til at imødekomme deres behov. Diehl Meterings første kontakt med virksomheden var i Sao Paulo i september 2017, da der blev underskrevet en aftale om at installere en række pilotløsninger. I løbet af en toårsperiode testede vi en række af vores forskellige vandmålere og både vores Drive-by- og Fast Netværk-systemer forskellige steder i Brasilien.

    Testperioden gav overbevisende resultater. Takket være deres store måledynamik viste Diehl Meterings volumetriske målere vist sig at være meget effektive.

    Den indledende fase af kontrakten inkluderer levering af 370.000 ALTAIR DN15/20 komposit volumetriske målere samt et stort antal af vores HYDRUS ultralydsmålere.

    I den nærmeste fremtid vil Diehl Metering også levere en avanceret måleinfrastruktur ved hjælp af IZAR RADIO teknologi til pålidelig fjern-indsamling af data fra netværket til kraftig dataanalyse.

    Målet er at implementere telemetri-løsninger hos strategiske kunder for at reducere tilsyneladende tab i vandmåling fra unøjagtige læsnings-, manipulations- og opsamlingsanomalier. Vi hjælper også BRK Ambiental med at begrænse fysisk vandtab.

  • SKABE VÆKST GENNEM VAND- OG OMKOSTNINGSBESPARELSE

    SKABE VÆKST GENNEM VAND- OG OMKOSTNINGSBESPARELSE SKABE VÆKST GENNEM VAND- OG OMKOSTNINGSBESPARELSE

    Operational excellence er en af nøgleværdierne i BRK Ambiental. Derfor er vi altid på udkig efter partnere og teknologi, der kan levere den højeste kvalitet og effektivitet til alle vore aktiviteter.

    BRK Ambiental

    Ved at sikre en hurtig og konstant forsyning af vandmålere i løbet af de næste par år giver Diehl Metering BRK Ambiental mulighed for at udvide Brasiliens sanitetsnetværk.

    Reduceret leveringstid

    I samarbejde med vores eksklusive brasilianske partner SDB Metering kan vi foregribe efterspørgsel for at sikre, at BRK Ambiental altid har tilstrækkelig lagerbeholdning til at opretholde sin vækststrategi. Det drager også fordel af reducerede leveringstider og en betydelig forbedring af logistikken.

    Reduktion af vandtab med 50%

    Desuden sikrer de nye volumetriske målere, at forsyningen kan måle lækager mere nøjagtigt - selv ved meget lave flow hastigheder. Dette gør det muligt at reducere tab af vandmåling betydeligt og korrigere fakturering i overensstemmelse hermed. Nettoresultatet er en betydelig stigning i omsætningen.