A mi embereink

Blurry image

Fehér Attila

2011-óta dolgozik a Diehl Aviation Hungary Kft-nél, ahová 15. kollégaként nyert felvételt. A 46 éves szakember  tooling technikus a vállalatnál,  előzőleg pedig csoprtvezetőként dolgozott az előimpregnált klímacső- és oldalfal-elemek részlegen. Attila kimondja azt amit kell, ami a szívén az a száján. Számára magától értetődő dolog, hogy csapattársaival közösen oldják meg a problémákat, ahogyan az is, hogy minden reggel, minden állomáson személyesen üdvözölje minden munkatársát.

Fehér Attila
Fehér Attila
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Illés Viktória
Illés Viktória
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Illés Viktória

Illés Viktória idegenforgalmi menedzser szakon végzett. Három éven belül sikerült szigetelő munkatársból csoprtvezetővé válnia. Rendkívül nyugodt természetű, semmi nincs ami kizökkentené a ritmusból. A nála szinte mind idősebb kollégái elfogadják őt, hiszen egykor közvetlen munkatársak voltak és szakmai szempontból sem könnyű új dolgot mutatni neki. Mindig gyakorlatias és egyenes természetű, van bátorsága hozzá, hogy nyíltan megmondja amit akar, mindezt barátságosan de egyúttal határozottan teszi.

Borbásné Nagy Éva

vitathatatlan dolog, hogy ambiciózus személyiség és szereti a versenyt. Tulajdonképpen gimnáziumi magyar tanár volt amikor 2011-ben felvették az akkori Diehl Aircabin-hez, ahol számára teljesen új munkaterületet hódított meg. Először lamináló, majd klímacső-végáruellenőr lett a minőségbiztosítási osztályon. Jelenleg az ipari mérnökségen dolgozik, folyamatmérnök csoportvezető beosztásban. Hétköznapi munkája a termelési információk, számok és tények elemzéséből áll, melynek segítségével felismerhetők a hibaforrások. Habár ez távol áll magyar tanári mivoltától Éva útja a válalaltnál egyenesen felfelé tör.

Borbásné Nagy Éva
Borbásné Nagy Éva
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right
Tóth Zoltán
Tóth Zoltán
Tóth Zoltán
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Tóth Zoltán

2012-ben, közvetlenül a marketing és értékesítési tanulmányai után állt munkába az alapanyagok diszponenseként. 2014-ben a non-flying segédanyagok szakterületére váltott, az az minden olyan anyag beszerzéséért felel, ami nem képezi részét a repülőgépnek, mégis szükséges annak gyártásához. A képzéseknek köszönhetően Zoli egy év elteltével már szolgáltatás beszerző lett, például az oktatásoktól kezdve, a bérautókon át egészen a gépek beszerzéséig. Kedvesét a Diehl Aviation Hungary-nél ismerte meg, akivel házasságot is terveznek. Nem csak egymással hanem a munkahelyükkel is hosszú távon terveznek, mert részesei kívánnak lenni egy rohamos tempóban növekvő cég sikerének.

Másik nyelv