Vállalati kultúránk

Blurry image

Küldetésünk

Régóta tudjuk, hogy ma Magyarországon a demográfiai változások éveiben mennyire fontos a magasan képzett munkaerő. Ezzel kapcsolatban kettős célunk van: meg szeretnénk nyerni a kiemelkedő szaktudással rendelkezők bizalmát és emellett biztosítani szeretnénk, hogy képzett munkatársaink meg tudjanak birkózni a jövő kihívásaival. A Diehl egy hosszú távú befektetésnek tekinti a munkatársak számára biztosított  szaktudás megszerezhetőségét. Ezen a szakmai képzettségen túl személyes fejlődést is szolgáló programjaink vannak, mivel nem csak hisszük, hanem tudjuk is, hogy minden munkaerő mögött ott rejlik az ember. Mi pedig olyan embereket szeretnénk magunkhoz vonzani, akik számára érték az eredményes fejlődés, ezért célunk megadni számukra azt, ami nekik is és a cégnek is jó.

Minőség és fenntarthatóság
Minőség és fenntarthatóság
Minőség és fenntarthatóság
keyboard_arrow_left
keyboard_arrow_right

Minőség és fenntarthatóság

A Diehl elsősorban a termékeinek és szolgáltatásainak magas színvonaláról ismert az ügyfelek körében, ezért alapvető vállalati célunk a folyamatos minőségfejlesztés. Ez képezi alapját annak a pénzügyi és jogi stabilitásnak, mely a fenntarthatóságunk elengedhetetlen feltétele.

Minőség és fenntarthatóság ügyfelek szempontjából

Mint kompetens technológiai partner, megértjük ügyfeleink egyedi igényeit és maradéktalanul igyekszünk kielégíteni azokat.

A beszállítók szemszögéből

A beszállítóinkat értékláncaink lényeges összetevőjeként látjuk. Aktívan bevonjuk beszállítóinkat minőségmenedzsmentünkbe, hogy a közös cél elérése érdekében minimalizáljuk a hiba lehetőségeket. A kiváló minőség érdekében hosszú távú együttműködési lehetőséget kínálunk beszállítóinknak.

Munkatársaink szemgszögéből

Minőségi szabványaink világszerte érvényesek minden munkatársunk számára; ezt rendszeres képzéssel és auditálássalérjük el.

Kollégáink szakértelmére és szakképzettségére alapozva biztosítjuk a fejlesztési folyamatainkat. Ezáltal tudunk egyszerre emberközpontúak és hatékonyak lenni.

Folyamatok szempontjából

Együtt hatékonyabbak vagyunk.
A megfelelő kulcsszámok alkalmazásával rendszeresen mérjük és elemezzük a folyamat teljesítményét.

A hibák korrigálása helyett a megelőzésükre összpontosítunk, a minőségi tervezést a termékfejlesztési folyamat szerves részeként értelmezzük és a LEAN elvek értelmében proaktív módon csökkentjük a hulladékot.

Tréningcenter

Tréningcenter

A Diehl Aviation Hungary nem csak feladatának, de küldetésének is érzi a folyamatos fejlődést.

Ennek leghitelesebb bizonyítéka, hogy a vállalat mérete 2011-es indulása óta is folyamatosan növekszik, mind területét, mind a gyártott termékek és szolgáltatások palettáját, mind pedig a kollégáink számát tekintve.

A fejlődéshez elengedhetetlen a folyamatos tanulás, hibáink felismerése és azok megelőzése. Ez a kulcsa ugyanis az általunk képviselt minőségnek, amely mára a hazai és nemzetközi piacon egyaránt a Diehl-csoport védjegyévé vált. Folyamataink azt a célt szolgálják, hogy munkánk színvonalát megőrizve nyomon tudjuk követni saját fejlődésünket hogy a legjobbak legyünk.

Másik nyelv