Karrier

Blurry image

Aktuális állásajánlataink

Aktuális állásajánlatainkért kattints a linkre, mely átvezet a Diehl karrier oldalára.

Sikertörténet

Bartha György

Bartha György vagyok, 2015. 03. 12 óta dolgozom a Diehl Aviation Hungary-nél.

Kezdetekben gyárátáselőkészítéssel foglalkoztam Nyírbátorban, később a debreceni Diehl Aviation új mérnökközpont megalakításával a jó teljesítményemnek köszönhetően egy olyan lehetőséghez jutottam, hogy tervezőmérnökként folytassam a tevékenységemet.

Örülök neki, hogy együtt tudok fejlődni a céggel és ugyanazon a vállalaton belül új kihívást és új motivációt találok nap mint nap.

Nem csak szakmailag kapok meg minden lehetőséget a továbbfejlődélsre, hanem karrierépítés tekintetében is előrébb jutottam; 2018 december óta csoportvezető vagyok.

Ez egy különleges iparág, ahol minden nap tanul az ember valami újat, ahol 30 éve a repülőgép iparban dolgozó kollégáktól tanulhatok.

Sikertörténet
Sikertörténet

Sikertörténet

Szalai László

Szalai László vagyok és 2016 októberében a Debreceni Egyetem hallgatójaként az ott szervezett Ipar Napjai rendezvényen találkoztam életemben először a Diehl nyírbátori HR csapatával, akiknek kíváncsiságból oda is adtam az önéletrajzomat. Legnagyobb meglepetésemre október végén behívtak állásinterjúra. Rövid időn belül pozitív visszajelzéssel, illetve egy bérajánlattat kerestek meg. November 2-án megkezdhettem az első munkanapomat a cégnél úgy, hogy gyakorlatilag még nem is végeztem az egyetemen, hiszen a szakdolgozatírás és az államvizsga még hátra volt. Egészen 2018 áprilisáig quality mérnökként tevékenykedtem.

A cég támogatott benne, hogy elkezdhessek egy minöségirányítási szakmérnök képzést, melyből nem régen szereztem meg a másoddiplomámat. Ebben az időben előléptettek Industrial Engineer -folyamatmérnök beosztásba, amely számomra ismét egy fejlődési lépcsőfok volt.

Tetszik, hogy a vállalat támogat a felsőfokú tanulmányaim megszerzésében. Hálás vagyok, hogy a képzéseken megszerzett elméleti szaktudást itt a gyakorlatban is kamatoztathatom, ami által rengeteget lehet fejlődni. Terveim szerint még nincs vége a tanulásnak, ugyanis szeptembertől szeretném elkezdeni a LEAN szakmérnöki képzést is, ami szintén egybevág ezzel a munkakörrel.

Az osztály, ahová a vállalaton belül tartozom egy összetartó és egymást támogató "nagy család". Voltak nehezebb időszakok, de azok mindig lehetőséget adnak arra, hogy egy struktúráltabb rendszert alakíthassunk ki, aminek köszönhetően hatékonyabban és minőségibb módon láthatjuk el a napi munkánkat.

Másik nyelv