Események

Blurry image

2019.01.30.

Megnyitott a debreceni ESC

Január 30-án nyitotta meg kapuit a Diehl Aviation Mérnöki és Szolgáltató Központja (ESC) Debrecenben.

Dr. Mario Amschlinger, Christian Utz ügyvezetők, Törő Kata HR és operatív vezető és Roman Damschke, a Diehl debreceni ESC telephelyének vezetője egy megnyitó ünnepség keretein belül vették birtokba új irodájukat a kelet-magyarországi egyetemvárosban, ahol Szijjártó Péter, Külgazdasági és Külügyminiszter, Dr. Papp László, Debrecen polgármestere, valamint Rainer von Borstel, a Diehl Aviation vezér-igazgatója is jelen volt.

2019.01.30.
2018.11.14

2018.11.14

A Diehl Aviation szárnyai alá veszi a gépészmérnök hallgatókat Debrecenben.

Átadásra került a Diehl Aviation Hungary Kft. Gépészeti Tervező Laboratórium a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Gépészmérnöki Tanszékén. A megnyitóval fontos mérföldkőhöz érkezett a Diehl és a Debreceni Egyetem együttmüködése. Az egyetem és a város vezetésének, illetve a Diehl meghívottjainak jelenlétében Roman Damschke, a Diehl debreceni mérnökközpontjának vezetője, Törő Kata, a Diehl debreceni irodájának HR és operatív vezetője, Komolay Szabolcs alpolgármester, valamint Prof. Dr. Pintér Ákos általános rektorhelyettes, Prof. Dr. Szűcs Edit dékán és Dr. Mankovits Tamás, a Debreceni Egyetem Műszaki Kar Gépészmérnök Tanszékének vezetője adták át a korszerű technikával ellátott labort a jövő mérnökeinek.

2018.10.19.

Új logisztikai központtal bővült a Diehl Aviation nyírbátori telephelye.

Az ünnepélyes átadón jelen volt Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő, Máté Antal polgármester, Seszták Oszkár Megyei Közgyűlés elnöke, valamint a kivitelező Pallér Csarnok Kft. ügyvezetője Vadász Róbert. Dr. Mario Amschlinger és Christian Utz ügyvezető igazgatók gyártúrával és állófogadással vendégelték meg az ünnepségen megjelenteket, akiknek ezúton is köszönjük, hogy velünk ünnepeltek.

2018.10.19.

Másik nyelv