Az úticél: Magyarország

Blurry image

Nyírbátor

A jelenleg közel 700 embernek munkát biztosító nyírbátori vállalkozás Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő repülőgépalkatrész gyára, illetve a légiközlekedési iparban nemzetközi szinten is a legszínvonalasabb beszállítók egyike.

A Diehl Aviation Hungary története 2011-ben, Nyírbátorban kezdődött, amikor a német anyavállalat növekedési üteme szükségessé tette egy új termelői üzem telepítését. Erre a a célra a legideálisabb helynek Magyarország, azon belül is Nyírbátor bizonyult. Miután megteremtették a munkavégzés feltételeit és kialakították a szükséges infrastruktúrát, a német anyavállalattal együttműködve folytatták a termelési területre felvett kollégák képzését Laupheimban, ahol német társaink több, mint 20 éves tapasztalataira alapozva elsajátíthatták a repülőgápgyártás technológiáját, lehetővé téve ezzel Magyaroszágon elsők között a gyártást. Ezen kívül tevékenységünkhöz tartozik továbbá a tervezési, fejlesztési, konstrukciós, valamint a minősítési folyamatok.

2011

2011

I. Gyártási csarnokunk megyitója

2014

2014

II. Csarnokmegnyitó

Fejlődésünk és sikereink bizonyítéka, hogy termelési területünk, munkatársaink száma és a gyártott termékek palettája is bővült; 2014-ben felépítettük a második gyártócsarnokunkat

2017

2017

Létrehoztuk a debreceni mérnök- és szolgáltató központot

Létrehoztuk a debreceni mérnök- és szolgáltató központot. A gyártás sikereinek köszönhetően a tulajdonosok újra Magyarországnak szavaztak bizalmat, amikor a Diehl mérnöki kapacitásának piaci igények által indokolt növekedéséhez keresték a tökéletes helyszínt. Ennek a bizalomnak eredményeképpen 2018 januárja óta építjük a debreceni mérnök- és szolgáltató központot, ami 2020 végéig mintegy 150 magasan képzett szakembernek kínál egyedülálló karrierlehetőséget a repülőgépiparban a debreceni Lion Office-ban.

2018

2018

év végén egy 2700 m2-es logisztikai központtal bővültünk

Másik nyelv