Portfölj

Komplett mätning. Bättre prestanda för våra kunder världen över.

Diehl Metering erbjuder en komplett uppsättning tjänster, med exakta och smarta mätare för vatten, energi och gas. Systemlösningar för obegränsad kommunikation med komponenter i trådad- eller trådlöst nätverk, programvarulösningar från mätning till energidatahantering, tjänster för hantering av mätare, system och data. Alla smarta mätare från Diehl Metering kan användas som en del i automatisk mätaravläsning (AMR) eller smart mätning direkt från installationen. Den öppna, standardiserade specifikationen för kommunikationstekniken Open Metering System (OMS) garanterar sömlös integrering i den smarta infrastrukturen, vilket ger god överblick över vatten- och energianvändningen. Effektiv, ekonomisk och säker. Vi stödjer vatten- och energileverantörer genom att hjälpa dem förenkla, effektivisera och sänka kostnaden för processerna – allt från mätning till energitjänster.

 • Lösningar Lösningar

  Lösningar

  Upptäck lösningen som växer med dig. Vi stöttar dig med en stark, modulär radioteknik som levererar energidata med täta mellanrum – med stabil överföring, lång räckvidd och litet underhållsbehov.

  Läs mer
 • Tjänster Tjänster

  Tjänster

  Smarta tjänster från rådgivning och implementering till expertanalys – som strategisk partner stöttar vi dig i införandet av smart mätning och även i driften.

  Läs mer
 • Programvara och systemkomponenter Programvara och systemkomponenter

  Programvara och systemkomponenter

  Renodlad effektivitet. Genom fjärravläsning och smart mätning. Tack vare OMS och smarta gränssnitt kan du använda en enda systemplattform för avläsning av alla energislag.

  Läs mer
 • Vattenmätning Vattenmätning

  Vattenmätning

  Den perfekta tekniken för alla behov. Ultraljudsmätare, single- och multi-jet-mätare, Woltman bulkmätare, ringkolvsmätare, på begäran även nominella storlekar utöver de vanliga samt skräddarsydda versioner.

  Läs mer
 • Värmeenergimätning Värmeenergimätning

  Värmeenergimätning

  Våra kommunikativa ultraljudsmätare, från egen konstruktion och tillverkning, är beprövade efter många år i systemprojekt över hela världen, även i mycket tuffa driftmiljöer.

  Läs mer
 • Gasmätning Gasmätning

  Gasmätning

  Mikrotermiska principer garanterar genomgående exakta mätresultat och tillförlitliga prestanda. Den här tekniken är redan väl beprövad i industrin och nu gör vi den tillgänglig för hushåll och handel.

  Läs mer
 • Elmätning Elmätning

  Elmätning

  Elmätare, som en ekonomisk och hållbar lösning, skapar en objektiv databas och möter kraven från politik, näringsliv och föreningar för insyn av förbrukning och rättvis fakturering.

  Läs mer