Bæredygtighed

Bæredygtighed Bæredygtighed

Bæredygtighed er en del af vores DNA

I de senere år er bæredygtighed blevet et must-have for virksomheder overalt - men hos Diehl Metering har det været vores prioritet i lang tid. Lige siden vores oprindelse har vi leveret løsninger, der hjælper folk med at gøre mere effektiv brug af planetens naturlige ressourcer, hvilket er en af grundlagene for bæredygtighed. I dag har vi udvidet vores forpligtelser til at dække alle aspekter af bæredygtighed, herunder ansvarlig forretning, økonomisk vækst med hensyn til miljøet og social velvære.

Frem for alt mener vi, at det er vores pligt ikke kun at opføre os bæredygtigt, men at styrke den samme adfærd hos andre mennesker fra vores medarbejdere til vores kunder og de samfund, de tjener.

 • Bæredygtighedsrapport

  Bæredygtighedsrapport Bæredygtighedsrapport

  Kun dem, der handler, kan gøre en forskel.
  Derfor går Diehl Metering efter ambitiøse bæredygtighedsmål.


  Bæredygtighedsrapporten 2021 fremhæver vigtige emner og udfordringer for Diehl Metering, i deres indsats for bæredygtig udvikling. Læsere lærer også om succeserne og målene for virksomhedens bæredygtighedsledelse, såvel som virksomhedens aktiviteter inden for miljøbeskyttelse, medarbejdere, sikkerhed på arbejdspladsen og socialt ansvar.

  Lær mere i vores bæredygtighedsrapport

 • TILSLUTNING TIL FN’S GLOBAL COMPACT

  TILSLUTNING TIL FN’S GLOBAL COMPACT TILSLUTNING TIL FN’S GLOBAL COMPACT

  I 2021 underskriver vi FNs Global Compact, et frivilligt initiativ for virksomheder til at bidrage til en bæredygtig verden. Denne FN-pagt indeholder 10 principper, der dækker menneskerettigheder, arbejdskraft, miljø og antikorruption, hvilket giver os en ramme for at drive forretning mere ansvarligt. Som en del af vores forpligtelse over for Global Compact offentliggør vi den årlige rapport "Kommunikation om fremskridt" i 2022.

  Udover at være en chance for os til at dele vores handlinger med hensyn til at opbygge en mere bæredygtig fremtid, er rapporten et vigtigt redskab til at vurdere vores fremskridt og fortsætte med at sætte nye mål for bæredygtighed.

 • Empower a sustainable future

  Empower a sustainable future Empower a sustainable future

  Hos Diehl Metering har bæredygtighed altid været i centrum for det, vi gør. Nu ønsker vi at gøre det til noget, som alle gør sammen. Vi ønsker at være en katalysator for forandring og gøre det muligt for alle overalt at skabe en mere bæredygtig fremtid. I denne video med vores administrerende direktør Dr. Christof Bosbach skitseres vores brandpositionering og tankerne bag vores nye claim "Empower a sustainable future".

   Se filmen

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.