Uomsætteligt Vand

Uomsætteligt Vand (Non-Revenue Water/NRW) er ikke kun spild af dyrebar ressource, men forårsager også økonomiske, økologiske og humanitære skader.

Uomsætteligt Vand Uomsætteligt Vand

Uomsætteligt Vand

Uomsætteligt Vand (Non-Revenue Water/NRW) er ikke kun spild af dyrebar ressource, men forårsager også økonomiske, økologiske og humanitære skader.

Dette globale problem skader miljøet ved at miste drikkevand, genererer ekstra omkostninger for forsyningsselskaber (produktion, vedligeholdelse, tab af indtægter) og kan få konsekvenser for serviceniveauer og vandkvalitet.

Lokalt advarer nylige statslige politikker og publikationer om, at det haster med at kæmpe mod NRW-fænomenet. Overalt i verden er der allerede identificeret nogle problemer: aldring af netværk, reduktion af forbruget, prisstyring.

Årsagerne til Uomsætteligt Vand

NRW er ikke kun lækage. Det har en indvirkning på alle niveauer - fra vandindvinding til fakturering.
Årsagerne er så forskellige, som de er komplicerede at identificere og måle.
Faktorerne for NRW er mange. Dette får NRW til at reducere et vigtigt emne for at sikre forsyningsselskabernes fremtid.

 

Vores løsninger til at tackle NRW

Uomsætteligt Vand Uomsætteligt Vand
  • MÅLER NØJAGTIGHED

    MÅLER NØJAGTIGHED MÅLER NØJAGTIGHED

    Vores erfaring og pålideligheden af vores målere giver os mulighed for at levere høje måler ydeevner, især med ekstremt lave eller høje flowhastigheder. Installationen af pålidelige og holdbare målere og evnen til at opretholde nøjagtighed i hele deres levetid hjælper med at sætte tingene på plads og mindske NRW.
    Uanset om du er på udkig efter en statisk eller en mekanisk måler, giver alle vores målere målinger og data du kan stole på.
    Derudover kan du med vores sortiment af ultralydsmålere, HYDRUS og vores mekaniske målere ALTAÏR, få bedre indsigt på forfaldsdatoen for vandforbrug, for at forbedre faktureringsnøjagtighed og lækageregistrering.

    HYDRUS 2.0 BULK

  • AUTOMATISERET AFLÆSNING AF MÅLERE

    AUTOMATISERET AFLÆSNING AF MÅLERE AUTOMATISERET AFLÆSNING AF MÅLERE

    Data kan gå tabt, når de aflæsningerne udføres manuelt eller med mangelfulde fjernsystemer. Men det største problem er at indhente forbrugsdata for forfaldsdato for at beregne en pålidelig vandbalance, som ikke er baseret på estimerede data. Forsyningsselskaber kan strømline NRW-beregningen og faktureringsprocessen ved hjælp af vores AMR / AMI-løsninger. Vores smarte målere er bygget på IZAR-teknologi siden 1996 og er i stand til at overføre data i særligt udfordrende miljøer og klimatiske forhold.

    AMR / AMI løsninger

  • INTEGREREDE SMARTE FUNKTIONER / ALARMER INTEGRERET

    INTEGREREDE SMARTE FUNKTIONER / ALARMER INTEGRERET INTEGREREDE SMARTE FUNKTIONER / ALARMER INTEGRERET

    Alarmer, der er indlejret i vores smarte målere og i vores IZAR-radiomoduler, hjælper hjælpeprogrammer med at opdage måler manipulation, ulovlige forbindelser, lækager eller ødelagte målere. Når de er konfigureret som en del af en AMI-løsning (Advanced Metering Infrastructure), sender vores smarte målere alarmer i realtid, så hjælpeprogrammer kan opdage og reagere hurtigt for at forhindre yderligere tabt indtjening.

  • OVERVÅGNING AF VANDNETVÆRK

    OVERVÅGNING AF VANDNETVÆRK OVERVÅGNING AF VANDNETVÆRK

    Flere målinger indsamles fra dit netværk, og alle disse data synkroniseres derefter med vores software IZAR@NET2. Dens høje modularitet og fleksibilitet letter udlæsningsprocesserne, og forsyningsnetværket giver et globalt overblik over vandnetværket og holder dig informeret med det samme, hvis der opstår et problem.

    Når det er integreret med anden software, der bruges af din virksomhed, såsom dit faktureringssystem, giver det dig mulighed for at automatisere nøgleprocesser og undgå fejl eller registrere tab.

    IZAR@NET 2

Mere information

Kontakt os

Kunde cases

  • BRK Ambiental - Fixed Network

    BRK Ambiental - Fixed Network BRK Ambiental - Fixed Network

    BRK Ambiental betjener mere end 15 millioner mennesker i 100 kommuner og er det største private sanitetsfirma i Brasilien. Da det blev planlagt at udvide udbuddet af vand- og spildevandstjenester af høj kvalitet, stod virksomheden over for mange forhindringer - herunder mangel på pålidelige målere i Brasilien.

    Læs mere
  • Manila - Drive-by

    Manila - Drive-by Manila - Drive-by

    En stadig mere problematisk proces med at indhente manuelle aflæsninger fra mere end 1,2 millioner vandmålere i Manila førte til det lokale vandforsyningsselskab Maynilads beslutning om at installere et pålideligt AMR-system. Diehl Meterings drive-by-løsning har gjort det muligt for selskabet at reducere tab fra ikke-afregnet vand fra 61 % til 29 %.

    Læs mere
  • Jamaica - Fixed Network

    Jamaica - Fixed Network Jamaica - Fixed Network

    Jamaicas vandforsyningsselskab National Water Commission (NWC) har fundet den perfekte teknologi til at håndtere Caribiens krævende vejr- og miljøudfordringer med implementering af 50.000 HYDRUS-ultralydsvandmålere. Det faste netværk, som også blev implementeret i Long Mountain, er et yderligere skridt hen imod digitalisering af områdets vandforsyning.

    Læs mere