Smarte vandløsninger til enhver situation

Bæredygtige løsninger til at løse dine vandudfordringer" : Optimer dit vandnetværk, mens du fremmer bæredygtighed. Fra intelligent lækagedetektion til IoT-netværksplanlægning, tilpasser vi vores løsninger til forsyningsselskaber, undermåling og handel og industri.

Smarte vandløsninger til enhver situation Smarte vandløsninger til enhver situation

Bæredygtige løsninger til at løse dine vandudfordringer

Hvis du arbejder i vandsektoren, skal du håndtere en stadig bredere vifte af problemstillinger. Disse omfatter vandledningstab, fjernaflæsning af målere, datapålidelighed og katastrofehåndtering. Samtidig skal du overholde regionale og internationale regler og opfylde forbrugernes forventninger med hensyn til bæredygtighed.

Hos Diehl Metering kan vi hjælpe dig med at tackle disse udfordringer direkte. 

Åben op for effektivitet og ophøj bæredygtighed

Vi designer vores smarte vandløsninger for at kombinere banebrydende teknologi med kundecentricitet. Resultatet er skræddersyede løsninger, der giver langsigtede fordele. Har du brug for at optimere omkostningsbesparelser? Drive operationel effektivitet? Eller forbedre formueforvaltning? Gennem datadrevet indsigt giver vi dig mulighed for at træffe bedre informerede beslutninger og opnå alt ovenstående. Og takket være kompatibilitet med Open Metering System (OMS), vil du drage fordel af et fleksibelt, robust og fremtidssikret netværk, der giver dig adgang til Internet of Things (IoT). Du vil også reducere lækager og forbedre målenøjagtigheden, så du samtidig kan øge kundetilfredsheden og bidrage til bæredygtighed.

Valget af erfaring og innovation

Med årtiers erfaring har vi udviklet og optimeret vandnet til en bred vifte af kunder. Vi var det første firma der markedsførte en ultralydsvandmåler, og vi har for nylig fejret 30-året for vores banebrydende ultralydsteknologi. Uanset hvad din udfordring er, kan du stole på, at vi går den ekstra mil.

Mere information

Kontakt os for en personlig analyse af dine behov.

Kunde case

  • Vodovod I Odvodnja Sibenik i Kroatien

    Vodovod I Odvodnja Sibenik i Kroatien Vodovod I Odvodnja Sibenik i Kroatien

    « Vodovod i Odvodnja d.o.o. Sibenik » vandværk i Sibenik, Kroatien, sørger for drikkevand til 46.332 personer.

    Læs historien
  • Essilor i Frankrig

    Essilor i Frankrig Essilor i Frankrig

    Et ambitiøst styringssystem for vandforbrug til alle virksomhedens lokationer verden over.

    Læs historien