Bidrager til at Kigali bliver en afrikansk leder inden for bæredygtig vandforvaltning

Bidrager til at Kigali bliver en afrikansk leder inden for bæredygtig vandforvaltning Bidrager til at Kigali bliver en afrikansk leder inden for bæredygtig vandforvaltning
Diehl Metering

For at forfølge sine ambitioner om bæredygtighed, har Water and Sanitation Corporation (WASAC) i Rwandas hovedstad Kigali, sat sin lid til Diehl Metering-teknologi som en del af opgraderingsprojektet af sit netværk. WASAC erkendte, at AURIGA er den rette måler til at nå deres hovedmål om at reducere vandledningstab ved at installere pålidelige målere, som kan være deres fremtidige benchmark for en AMR-løsning.

Rwanda har en af de højeste befolkningstætheder, syd for Sahara i Afrika. Befolkningen i hovedstaden Kigali forventes at stige fra 1,1 mio. i 2012 til 3,8 mio. i 2050. Dette betyder, at WASAC står over for en massiv stigning i efterspørgslen efter vand, med et aldrende rørnet og målere, hvilket resulterer i høje NRW-takster, lavt tryk, oppustede energiomkostninger og betydelig vandmangel.

WASAC er klar over behovet for handling og har sat sig høje mål. Selskabet sigter mod at blive den mest bæredygtige vand- og sanitetsvirksomhed i Afrika, med planer om at give universel adgang til sikkert vand inden 2024, hvilket er i overensstemmelse med både Rwandas nationale strategi for transformation og FN's mål for bæredygtig udvikling. For at opnå dette, ønsker forsyningsselskabet at reducere NRW-raten fra 44 % til 25 % ved at udskifte nedbrudte rør, og investere i effektivitetsforanstaltninger med pålidelige og intelligente målere.

WASAC blev interesseret i vores AURIGA-måler, takket være et referenceprojekt, der blev gennemført i Rwanda i 2021 af vores regionale distributør, Danco Capital Limited. Tidligere i år, bestilte forsyningsvirksomheden 22.400 AURIGA DN20-målere til installation rundt om i Kigali, og yderligere 50.000 målere er planlagt i fremtiden.

Som en del af pilotprojektet, besøgte WASAC vores produktionssted i Saint-Louis (Frankrig), og fik mere at vide om vores radio- og fjernlæsningssystemer. Med et tæt samarbejde, har vi til formål at hjælpe forsyningsselskabet med at håndtere NRW og gå over til bæredygtig vandforvaltning, for at opfylde befolkningens fremtidige behov.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.