Diehl Metering Danmark Customer Day i Roskilde 2019

Diehl Metering
Åbningstale af Regional Director Scandinavia Christian Unterländer.Åbningstale af Regional Director Scandinavia Christian Unterländer.
Åbningstale af Regional Director Scandinavia Christian Unterländer.
Fyldt konferencelokale.Fyldt konferencelokale.
Fyldt konferencelokale.

Diehl Metering afholdt den tredje Customer Day i Roskilde d. 18 september 2019. Formiddagen bød i år på nye løsningsmuligheder og erfaringer inden for målerindustrien. De nye produkter IZAR RDC VEHICLE & BATTERY og IZAR RDC PREMIUM 2 blev vist "Live på scenen". De kommende kommunikationsmuligheder med LoRa og NB-IoT for SHARKY 775 og HYDRUS blev positivt modtaget af kunderne. Morgenen blev afsluttet af en kundepræsentation, hvor de fik vist hvordan udrulningen af en Diehl Metering-løsning ser ud, og hvilke fordele der er.

Om eftermiddagen blev kunderne delt op i to grupper for hhv. vand og varme. Holdene blev informeret om de nye produkter; HYDRUS 2.0 og SHARKY 775 Facelift. Bagefter var målet at finde ud af, hvilke udfordringer og krav vores kunder har til os i dag. De 60 deltagere var meget tilfredse med det nye "danske format" og de lokale danske emner i år.