Diehl Metering

Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről. Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.

Strauß Benjamin, a Customer Solution Center vezetője, kiváló okos mérési megoldásokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinknek, beleértve az IoT-összekapcsolhatóságot és szoftvereket a Diehl Meteringnél Németországan. 

Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről. Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről.

Gottschalk Roland, Head of Section Validation & Approvals és csapata 100%-os ügyfélelégedettséget akar garantálni a Diehl Metering által kifejesztett megoldásainkkal szemben.

Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról. Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról.

Friedl Ramona, folyamatmérnök, automata gyártósorokat fejleszt a Diehl Meteringnél Németországban.

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről. A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.

Tsoumakis Dino, szoftverfejlesztés vezető, modern Big-Data technológiákat és adatelemző rendszereket fejleszt a világ minden tájáról érkező ügyfelek részére a Diehl Meteringnél Németországban.

Diehl Metering – Intelligens energiafogyasztás

A Diehl Metering teljes körű, a méréstől a számlázásig az egész folyamatláncot felölelő szolgáltatást nyújt. A vállalat jelenleg világszerte 1700 embert foglalkoztat, és már több mint 150 éve formálja a mérési iparágat. Kiemelkedően pontos mérőeszközöket és intelligens rendszereket biztosítunk, ezáltal lehetővé tesszük a víz, a hőenergia, a földgáz és az elektromos áram gazdaságos és környezetbarát fogyasztását.

 

Amit képviselünk

A Diehl Metering egyedülálló rendszereivel és integrált kommunikációs megoldásaival lefedi az energetikai ágazat minden szegmensét, és szem előtt tartja a jogi és vevői igényeket, valamint az ország- és piac-specifikus sajátosságokat is. 

A Diehl Metering termékei és szolgáltatásai lehetővé teszik a vevők számára, hogy kihasználják a számviteli, számlázási és szervizelési folyamataikban rejlő hatékonyságot, a végfelhasználó számára pedig az energiaköltségek megtakarítása érdekében biztosítják a szükséges átláthatóságot. Hozzájárulunk a javuló költséghatékonysághoz, valamint a természeti erőforrások és az energia környezetbarát felhasználásához.

Technológiáink és termékeink

A vállalat évente több mint 7 millió mérőeszközt és rádiós modult gyárt és szállít vevőinek világszerte. A Diehl Metering éveken keresztül a kommunikációs képességekre összpontosította erőfeszítéseit.

A vevőink ma számíthatnak a innovatív vezeték nélküli és M-bus kiolvasó technológiák széles skálájára, valamint a rendszerfejlesztés terén  az energetikai adatokat kezelő kapcsolódó szoftverekre. Az energiahatékonyság, és így minden kapcsolódó terület, például az automatizált otthonok, az intelligens hálózat és az e-mobilitás előfeltétele az energiafogyasztás pontos mérése automatikus mérőleolvasással és a fogyasztási adatok átvitelével.

Az egységesített kommunikációnak köszönhetően a víz-, a gáz- és a villamosenergia-fogyasztás, valamint a hőmennyiségmérők és hűtésszámlálók ugyanazon a rendszerplatformon olvashatók le.

  • Az Ön új munkaadója – tények és számok

    Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
    • Az egyik ügyvezető igazgatónk gyakornokként kezdte pályáját a vállalatnál.
    • 120 évvel ezelőtt mi fejlesztettük ki és gyártottuk le az első vízmérőt.
    • A vízfogyasztás 20%-kal csökkenthető, ha a végfelhasználók világosan látják az energiaadatokat. Az adatközlő mérőeszköz a Diehl Metering technológiájával egy 50 km/h sebességgel haladó járműből is leolvasható.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.