Diehl Metering

Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.

Strauß Benjamin, a Customer Solution Center vezetője, kiváló okos mérési megoldásokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinknek, beleértve az IoT-összekapcsolhatóságot és szoftvereket a Diehl Meteringnél Németországan. 

Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről.Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről.

Gottschalk Roland, Head of Section Validation & Approvals és csapata 100%-os ügyfélelégedettséget akar garantálni a Diehl Metering által kifejesztett megoldásainkkal szemben.

Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról.Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról.

Friedl Ramona, folyamatmérnök, automata gyártósorokat fejleszt a Diehl Meteringnél Németországban.

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.

Tsoumakis Dino, szoftverfejlesztés vezető, modern Big-Data technológiákat és adatelemző rendszereket fejleszt a világ minden tájáról érkező ügyfelek részére a Diehl Meteringnél Németországban.

Diehl Metering – Intelligens energiafogyasztás

A Diehl Metering teljes körű, a méréstől a számlázásig az egész folyamatláncot felölelő szolgáltatást nyújt. A vállalat jelenleg világszerte 1700 embert foglalkoztat, és már több mint 150 éve formálja a mérési iparágat. Kiemelkedően pontos mérőeszközöket és intelligens rendszereket biztosítunk, ezáltal lehetővé tesszük a víz, a hőenergia, a földgáz és az elektromos áram gazdaságos és környezetbarát fogyasztását.

 

Amit képviselünk

A Diehl Metering egyedülálló rendszereivel és integrált kommunikációs megoldásaival lefedi az energetikai ágazat minden szegmensét, és szem előtt tartja a jogi és vevői igényeket, valamint az ország- és piac-specifikus sajátosságokat is. 

A Diehl Metering termékei és szolgáltatásai lehetővé teszik a vevők számára, hogy kihasználják a számviteli, számlázási és szervizelési folyamataikban rejlő hatékonyságot, a végfelhasználó számára pedig az energiaköltségek megtakarítása érdekében biztosítják a szükséges átláthatóságot. Hozzájárulunk a javuló költséghatékonysághoz, valamint a természeti erőforrások és az energia környezetbarát felhasználásához.

Technológiáink és termékeink

A vállalat évente több mint 7 millió mérőeszközt és rádiós modult gyárt és szállít vevőinek világszerte. A Diehl Metering éveken keresztül a kommunikációs képességekre összpontosította erőfeszítéseit.

A vevőink ma számíthatnak a innovatív vezeték nélküli és M-bus kiolvasó technológiák széles skálájára, valamint a rendszerfejlesztés terén  az energetikai adatokat kezelő kapcsolódó szoftverekre. Az energiahatékonyság, és így minden kapcsolódó terület, például az automatizált otthonok, az intelligens hálózat és az e-mobilitás előfeltétele az energiafogyasztás pontos mérése automatikus mérőleolvasással és a fogyasztási adatok átvitelével.

Az egységesített kommunikációnak köszönhetően a víz-, a gáz- és a villamosenergia-fogyasztás, valamint a hőmennyiségmérők és hűtésszámlálók ugyanazon a rendszerplatformon olvashatók le.

  • Az Ön új munkaadója – tények és számok

    Az Ön új munkaadója – tények és számokAz Ön új munkaadója – tények és számok
    • Az egyik ügyvezető igazgatónk gyakornokként kezdte pályáját a vállalatnál.
    • 120 évvel ezelőtt mi fejlesztettük ki és gyártottuk le az első vízmérőt.
    • A vízfogyasztás 20%-kal csökkenthető, ha a végfelhasználók világosan látják az energiaadatokat. Az adatközlő mérőeszköz a Diehl Metering technológiájával egy 50 km/h sebességgel haladó járműből is leolvasható.