Diehl Metall

Gondoskodom arról, a fémtermékek az Ön hétköznapi életének részévé váljanak. Gondoskodom arról, a fémtermékek az Ön hétköznapi életének részévé váljanak.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, a fémtermékek az Ön hétköznapi életének részévé váljanak.

Scheidgen Thomas, csőpréselő mester, a gyártási részleg zavartalan működéséért felel a Diehl Metallnál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön. Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.

Danilowicz Thomas, termelésvezető, a rézbázisú ötvözetekből készült hidegen hengerelt szalagokért felelős a Diehl Metallnál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy a különféle fémek valami rendkívüli anyaggá olvadjanak össze. Gondoskodom arról, hogy a különféle fémek valami rendkívüli anyaggá olvadjanak össze.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy a különféle fémek valami rendkívüli anyaggá olvadjanak össze.

Göcer Erkan, az öntöde munkatársa fémekkel rakodja meg az öntőkemencéket, hogy azokból sárgaréz csavarok készülhessenek a Diehl Metallnál Németországban.

Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni. Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni.

Manca Ana Laura, Szerszámtervező mérnök, a megfelelő szerszámokat bocsájtja rendelékezésünkre, hogy az új ötleteink megvalósulhassanak.

Diehl Metall: Tartós értékeket formál

A Diehl Metall kifinomult fémfeldolgozó megoldásokat nyújt. A termékportfólióba magas minőségű rudak, csövek és profilok, kovácsolt termékek, valamint konkrét alkalmazásokra használt áramvezető alkatrészek tartoznak. A hagyományos iparágakban, valamint az egészségügy, vízgazdálkodás, megújuló energiaforrások, zöld technológiák és mobilitás terén a modern megatrendeket képviselő vevők már évtizedek óta igényt tartanak a vállalati részleg technológiáira.

Amit képviselünk 

Az iparágakon átívelő portfóliónk, technológiai szaktudásunk és nemzetközi gyártási hálózatunk segítenek abban, hogy szembe tudjunk nézni a jövő kihívásaival és trendjeivel. Számtalan naponta használt termék minőségéhez és megbízhatóságához járulnak hozzá a Diehl Metall újrahasználható ötvözetei és innovatív kompozit anyagai 

Technológiáink és termékeink 

A húzott és extrudált termékek ágazatában magas igényeknek megfelelő, kiváló minőségű rudakat, csöveket és profilokat gyártunk már évtizedek óta. Több mint 50 rézötvözet használatával készült termékeket gyártunk a belföldi és nemzetközi vevőinknek az autóiparban, a gépgyártási ágazatban, az elektronikai szektorban, valamint a hőszolgáltató és egészségügyi iparban.  Egyre nagyobb igény van a különleges alkalmazásokhoz szükséges új ötvözetekre.

A kovácsolt áruk üzleti területén kifinomult, süllyesztékben kovácsolt alkatrészekkel foglalkozunk, továbbá az autóipar piacvezetői vagyunk a nagyteljesítményű, acélból és sárgarézből készült szinkrongyűrűk terén. Az innovatív súrlódási rétegek – pl. szén – széles választékával együtt a szinkrongyűrűink optimalizálják a vezetési dinamikáért felelős átviteli alkatrészek súrlódási és kopási jellemzőit.

A Diehl Metal Applications üzletág konkrét alkalmazásokra használt áramvezető alkatrészeket fejleszt és gyárt, elsősorban az autógyártó és elektronikai ipar számára. Az értékteremtési lánc minden nagyobb szakasza – a félkész termékek gyártásától kezdve a fémsajtoláson, fémalakító technológiákon, fémbevonattal való ellátáson át a fröccsöntési folyamat integrált termékeinek fejlesztéséig – egy fedél alatt történik, így képesek vagyunk egy forrásból átfogó szolgáltatást biztosítani vevőinknek.

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • Dolgozóink több mint egy milliárd szinkrongyűrűt gyártottak az 1950-es évek óta. Ha egy sorba raknánk a gyűrűket, akkor az kétszer körbeérné a Földet.
  • Vállalati részlegünk évente 450 000 eurót fektet alkalmazottai továbbképzésébe.
  •  A Röthenbachban lévő anyaüzemünk alkalmazottainak 45%-a több mint 25 éve dolgozik nálunk.
  • A húzott és extrudált termékek terén az évente gyártott rudak, csövek és profilok akár a Föld és a Hold közötti távolságot is áthidalnák.
  • 2014-ben először 2 milliárd darab „Schempp+Decker press-fit” csatlakozóval ellátott érintkező alkatrészt gyárottunk.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.