Diehl Metall

Gondoskodom arról, a fémtermékek az Ön hétköznapi életének részévé váljanak. Gondoskodom arról, a fémtermékek az Ön hétköznapi életének részévé váljanak.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, a fémtermékek az Ön hétköznapi életének részévé váljanak.

Scheidgen Thomas, csőpréselő mester, a gyártási részleg zavartalan működéséért felel a Diehl Metallnál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön. Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.

Danilowicz Thomas, termelésvezető, a rézbázisú ötvözetekből készült hidegen hengerelt szalagokért felelős a Diehl Metallnál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy a különféle fémek valami rendkívüli anyaggá olvadjanak össze. Gondoskodom arról, hogy a különféle fémek valami rendkívüli anyaggá olvadjanak össze.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy a különféle fémek valami rendkívüli anyaggá olvadjanak össze.

Göcer Erkan, az öntöde munkatársa fémekkel rakodja meg az öntőkemencéket, hogy azokból sárgaréz csavarok készülhessenek a Diehl Metallnál Németországban.

Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni. Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni.

Manca Ana Laura, Szerszámtervező mérnök, a megfelelő szerszámokat bocsájtja rendelékezésünkre, hogy az új ötleteink megvalósulhassanak.

Diehl Metall: Tartós értékeket formál

A Diehl Metall kifinomult fémfeldolgozó megoldásokat nyújt. A termékportfólióba magas minőségű rudak, csövek és profilok, kovácsolt termékek, valamint konkrét alkalmazásokra használt áramvezető alkatrészek tartoznak. A hagyományos iparágakban, valamint az egészségügy, vízgazdálkodás, megújuló energiaforrások, zöld technológiák és mobilitás terén a modern megatrendeket képviselő vevők már évtizedek óta igényt tartanak a vállalati részleg technológiáira.

Amit képviselünk 

Az iparágakon átívelő portfóliónk, technológiai szaktudásunk és nemzetközi gyártási hálózatunk segítenek abban, hogy szembe tudjunk nézni a jövő kihívásaival és trendjeivel. Számtalan naponta használt termék minőségéhez és megbízhatóságához járulnak hozzá a Diehl Metall újrahasználható ötvözetei és innovatív kompozit anyagai 

Technológiáink és termékeink 

A húzott és extrudált termékek ágazatában magas igényeknek megfelelő, kiváló minőségű rudakat, csöveket és profilokat gyártunk már évtizedek óta. Több mint 50 rézötvözet használatával készült termékeket gyártunk a belföldi és nemzetközi vevőinknek az autóiparban, a gépgyártási ágazatban, az elektronikai szektorban, valamint a hőszolgáltató és egészségügyi iparban.  Egyre nagyobb igény van a különleges alkalmazásokhoz szükséges új ötvözetekre.

A kovácsolt áruk üzleti területén kifinomult, süllyesztékben kovácsolt alkatrészekkel foglalkozunk, továbbá az autóipar piacvezetői vagyunk a nagyteljesítményű, acélból és sárgarézből készült szinkrongyűrűk terén. Az innovatív súrlódási rétegek – pl. szén – széles választékával együtt a szinkrongyűrűink optimalizálják a vezetési dinamikáért felelős átviteli alkatrészek súrlódási és kopási jellemzőit.

A Diehl Metal Applications üzletág konkrét alkalmazásokra használt áramvezető alkatrészeket fejleszt és gyárt, elsősorban az autógyártó és elektronikai ipar számára. Az értékteremtési lánc minden nagyobb szakasza – a félkész termékek gyártásától kezdve a fémsajtoláson, fémalakító technológiákon, fémbevonattal való ellátáson át a fröccsöntési folyamat integrált termékeinek fejlesztéséig – egy fedél alatt történik, így képesek vagyunk egy forrásból átfogó szolgáltatást biztosítani vevőinknek.

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • Dolgozóink több mint egy milliárd szinkrongyűrűt gyártottak az 1950-es évek óta. Ha egy sorba raknánk a gyűrűket, akkor az kétszer körbeérné a Földet.
  • Vállalati részlegünk évente 450 000 eurót fektet alkalmazottai továbbképzésébe.
  •  A Röthenbachban lévő anyaüzemünk alkalmazottainak 45%-a több mint 25 éve dolgozik nálunk.
  • A húzott és extrudált termékek terén az évente gyártott rudak, csövek és profilok akár a Föld és a Hold közötti távolságot is áthidalnák.
  • 2014-ben először 2 milliárd darab „Schempp+Decker press-fit” csatlakozóval ellátott érintkező alkatrészt gyárottunk.