Diehl Defence

Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.

Dr. Barenz Joachim, vezető mérnök és műszaki menedzser, az infravörös mozgásérzékelő rendszerekért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról.Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról.

Link Martin, fejlesztőmérnök felelős a hidegtárápiás rendszerért a Diehl Defence-nél Németországban.

Gondoskodom arról, hogy az ötletekből szériagyártásra érett termékek legyenekGondoskodom arról, hogy az ötletekből szériagyártásra érett termékek legyenek
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy az ötletekből szériagyártásra érett termékek legyenek

Müller Thomas, szerszámtechnikus, kifinomult kézi munkával és nagy pontossággal szerszámokat készít a sorozatban gyártott termékeinkhez a Diehl Defence-nél Németországban.

Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.

Rüther Simone, üzemmérnök asszony, a komplex gyártásprojektek lebonyolításáért és felügyeletéért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

Diehl Defence: Csúcstechnológia

A Diehl Defence több mint 50 éve a nemzeti és nemzetközi fegyveres erők szakértő partnere. Több mint 2 700 alkalmazott dolgozik a vállalati részlegnél, akik folyamatos kutatással, fejlesztéssel, valamint élvonalbeli termékekkel és szolgáltatásokkal gondoskodnak a fegyveres erők megfelelő védelméről és felszereléséről.

Amit képviselünk

A világos számos régiójában előforduló konfliktusok és fenyegetések új kihívásokat jelentenek a fegyveres erőknek. A védelmi szektor vezető szakértőjeként a Diehl Defence a kiváló teljesítményű termékeket és szolgáltatásokat a fegyveres erők küldetéseinek új követelményeihez szabja. A harctéri jelentések segítik a folyamatos fejlődést. Küldetésünk: A szükséges eszközök időben, a költségvetés keretein belül történő leszállítása. 

Technológiáink és termékeink 

A Diehl Defence termékskálájában szerepelnek az irányított rakéták a közepes és nagykaliberű lőszerek, továbbá a katonai alkalmazású megfigyelő, védelmi és képzési rendszerek, amelyeket a hadsereg, a légierő és a haditengerészet számára szállítunk. A portfólió ezenfelül magában foglalja a főbb technológiai alkatrészek, például infravörös modulok, gyújtószerkezetek és speciális akkumulátorok kifejlesztését és gyártását is.

A részleg folyamatos elkötelezettsége a kutatás és fejlesztés mellett, valamint a munkavállalók nagyfokú motiváltsága biztosítja a Diehl Defence régóta fennálló sikerét. 

  • Az Ön új munkaadója – tények és számok

    Az Ön új munkaadója – tények és számokAz Ön új munkaadója – tények és számok
    • Precíziós berendezéseink képesek egy emberi hajszálba is lyukat fúrni.
    • A légi rendészet pilótái világszerte bizalommal tekintenek a Diehl irányított rakétáira, amelyek a modern harci repülőgépek szabványos fegyverének számítanak.
    • Az Ön segítségével olyan irányított lőszereket fejleszthetünk ki, amelyek 1 méteres pontossággal találják el a 100 km-re lévő célpontot.