Diehl Defence

Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről. Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.

Dr. Barenz Joachim, vezető mérnök és műszaki menedzser, az infravörös mozgásérzékelő rendszerekért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról. Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról.

Link Martin, fejlesztőmérnök felelős a hidegtárápiás rendszerért a Diehl Defence-nél Németországban.

Gondoskodom arról, hogy az ötletekből szériagyártásra érett termékek legyenek Gondoskodom arról, hogy az ötletekből szériagyártásra érett termékek legyenek
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy az ötletekből szériagyártásra érett termékek legyenek

Müller Thomas, szerszámtechnikus, kifinomult kézi munkával és nagy pontossággal szerszámokat készít a sorozatban gyártott termékeinkhez a Diehl Defence-nél Németországban.

Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig. Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.

Rüther Simone, üzemmérnök asszony, a komplex gyártásprojektek lebonyolításáért és felügyeletéért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

Diehl Defence: Csúcstechnológia

A Diehl Defence több mint 50 éve a nemzeti és nemzetközi fegyveres erők szakértő partnere. Több mint 2 900 alkalmazott dolgozik a vállalati részlegnél, akik folyamatos kutatással, fejlesztéssel, valamint élvonalbeli termékekkel és szolgáltatásokkal gondoskodnak a fegyveres erők megfelelő védelméről és felszereléséről.

Amit képviselünk

A világos számos régiójában előforduló konfliktusok és fenyegetések új kihívásokat jelentenek a fegyveres erőknek. A védelmi szektor vezető szakértőjeként a Diehl Defence a kiváló teljesítményű termékeket és szolgáltatásokat a fegyveres erők küldetéseinek új követelményeihez szabja. A harctéri jelentések segítik a folyamatos fejlődést. Küldetésünk: A szükséges eszközök időben, a költségvetés keretein belül történő leszállítása. 

Technológiáink és termékeink 

A Diehl Defence termékskálájában szerepelnek az irányított rakéták a közepes és nagykaliberű lőszerek, továbbá a katonai alkalmazású megfigyelő, védelmi és képzési rendszerek, amelyeket a hadsereg, a légierő és a haditengerészet számára szállítunk. A portfólió ezenfelül magában foglalja a főbb technológiai alkatrészek, például infravörös modulok, gyújtószerkezetek és speciális akkumulátorok kifejlesztését és gyártását is.

A részleg folyamatos elkötelezettsége a kutatás és fejlesztés mellett, valamint a munkavállalók nagyfokú motiváltsága biztosítja a Diehl Defence régóta fennálló sikerét. 

  • Az Ön új munkaadója – tények és számok

    Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
    • Precíziós berendezéseink képesek egy emberi hajszálba is lyukat fúrni.
    • A légi rendészet pilótái világszerte bizalommal tekintenek a Diehl irányított rakétáira, amelyek a modern harci repülőgépek szabványos fegyverének számítanak.
    • Az Ön segítségével olyan irányított lőszereket fejleszthetünk ki, amelyek 1 méteres pontossággal találják el a 100 km-re lévő célpontot.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.