Diehl Csoport

Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni. Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Feladatom, hogy biztosítsam azt, hogy a jövőben is minél több helyre el tudj jutni.

Manca Ana Laura, Szerszámtervező mérnök, a megfelelő szerszámokat bocsájtja rendelékezésünkre, hogy az új ötleteink megvalósulhassanak.

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen. Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.

Bosnjak Boris, szoftvermérnök, intelligens megoldásokat fejleszt ki a Diehl Connectivity Solutions GmbH számára Németországban.

Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig. Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom a sikeres gyártástervezésről a prototípusoktól kezdve a sorozatgyártásig.

Rüther Simone, üzemmérnök asszony, a komplex gyártásprojektek lebonyolításáért és felügyeletéért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról. Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.

Mezei Gergö, logisztikai vezető, a Diehl Aviation magyarországi vállalatának logisztikai folyamataiért felelős.

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről. A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.

Tsoumakis Dino, szoftverfejlesztés vezető, modern Big-Data technológiákat és adatelemző rendszereket fejleszt a világ minden tájáról érkező ügyfelek részére a Diehl Meteringnél Németországban.

Feladatom a járműgyártás fejlesztése globális szinten. Feladatom a járműgyártás fejlesztése globális szinten.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Feladatom a járműgyártás fejlesztése globális szinten.

Hautmann Laura (Human Resources Site Manager) és Hafner Thomas (Deputy Head of Group Treasury)

We have both tradition and future within our reach. We have both tradition and future within our reach.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

We have both tradition and future within our reach.

Cindy Söllner és Matthias Tischner

Diehl Csoport: Kisipari öntödéből globális szereplő

A Diehl Stiftung & Co. KG egy világszerte működő ipari csoport, amelynek hosszú hagyományai 1902-ig nyúlnak vissza. Öt vállalati részlegünk világszerte több mint 16 000 embert alkalmaz, körülbelül 60 telephelyen. Folyamatos sikerünk a tapasztalatunknak, és a különböző üzleti területeken kínált termékek és technológiák széles választékának köszönhető.

Amit képviselünk 

A Diehl Csoport a minőség és a technológia terén piacvezető szerepet tölt be. Kutatási és fejlesztési tevékenységeink piacorientáltak, és folyamatainkat folyamatosan javítjuk. Ennek következtében olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtunk vevőinknek, amelyeket kifejezetten egyéni igényeik szerint terveztünk.

Partnereink nagyra becsülik termékportfóliónkat és az igazi partneri kapcsolatokra épülő együttműködést – alapelveinket nemcsak a vevőinkkel, hanem az alkalmazottainkkal való kapcsolatunk során is alkalmazzuk. Egy globálisan működő családi vállalkozás vagyunk, így munkaerőnk kulturálisan sokszínű, és ez a vállalat szerves részét képezi. A Diehl biztonságos és biztos munkát kínál, lehetővé téve alkalmazottainak szakmai fejlődését, egy megbízható partnerrel az oldalán. 

Történelmünk 

A 20. század elején Margret és Heinrich Diehl biztosan nem gondolta, hogy német kisvállalkozásuk egy nap Mexikótól Kínáig világszerte fog tevékenységet folytatni.  A család által működtetett öntöde 1902-ben kezdte el működését Nürnbergben. A vállalat sírkövekhez és egyéb célokra gyártott illesztéseket és öntvényeket – és hamarosan virágzó ipari vállalattá nőtt. A házaspár fia, Karl Diehl, jelentősen hozzájárult ahhoz, hogy a vállalkozás egy technológia-orientált, a világ különböző pontjain üzleti egységekkel rendelkező nagyvállalattá fejlődjön.

A Diehl ma egy családi tulajdonban lévő vállalkozás öt vállalati részleggel, és világszerte több mint 3 milliárd euró éves forgalommal

 

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • Nincs szükség három óránál több időre ahhoz, hogy elkészüljön egy rövid havi beszámoló a felsővezetés számára.
  • Évente hét ország körülbelül 40 tehetséges alkalmazottja vesz részt a Tehetségek A. és B. Csoportjában. 
  • Külföldön dolgozó alkalmazottaink 25%-ának Kínába szól a kiküldetése. 
  • Jelenleg több mint 300 állásajánlatot hirdet a vállalat. 
  • „Csak optimista vállalat lehet vezető”: Karl Diehl filozófiája ma is érvényes.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.