Diehl Controls

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket. Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket.

Davis Timothy, értékesítési munkatárs felelős az ügyféltámogatásért a Diehl Controls-nál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek. Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.

Prinz Christiane, kontrollingvezető, Diehl AKO & Head of Finance & Controlling DCS, a két cég, a Diehl AKO Stiftung & Co. KG és a Diehl Connectivity Solutions GmbH kontrollingügyeiért felelős Németországban. 

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleinknek határiőn belül szállítsunk. Gondoskodom arról, hogy ügyfeleinknek határiőn belül szállítsunk.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleinknek határiőn belül szállítsunk.

Wespel Stefan, művezető, a High Volume Center B gyártási részlegét vezeti a Diehl Controlsnál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen. Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.

Bosnjak Boris, szoftvermérnök, intelligens megoldásokat fejleszt ki a Diehl Connectivity Solutions GmbH számára Németországban.

Diehl Controls: A jövő okos fejlesztése

A Diehl Controls az erőforráskímélő háztartási gépek és csatlakoztatási megoldások nemzetközileg vezető fejlesztője és beszállítója – az otthonokban is lehetővé teszi az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot. Körülbelül 3 700 embert foglalkoztatunk Németországban, Kínában, Lengyelországban, Mexikóban és az Egyesült Államokban, továbbá több mint 50 év tapasztalatával rendelkezünk az elektromechanikus és elektronikus termékek fejlesztése terén.

Amit képviselünk

Üzleti tevékenységeink a magas minőség, a használhatóság és az energiahatékonyság mellett legfőképpen az erőforrások körültekintő használatára és a versenyképes árakra összpontosítanak. Kompetencia- és fejlesztési központjaink folyamatosan fejlesztik alkalmazottaink tudását és készségeit.

Így ki tudjuk használni a kiemelkedő szakmai ismereteket és technológiai erőforrásokat, lehetővé téve a termékfejlesztés minden egyes szakaszának egy helyen történő elvégzését. A háztartási gépek nemzetközi iparának ismert gyártói számítanak termékeink minőségére és megbízhatóságára. 

Technológiáink és termékeink 

A Diehl Controls elektronikus alkatrészeket és rendszerek összetevőit fejleszti és gyártja, az egyedi megoldásoktól kezdve a teljes rendszerekig, amiket közvetlenül a vevőink gyártósoraihoz szállítunk le. A háztartásigép-gyártó ágazat meghajtórendszereinek vezető beszállítójaként jelenleg kétmillió egységet gyártunk, és rendkívül sokszínű a kínálatunk.

Élvonalbeli termékeink megfelelnek a mai környezetvédelmi igényeknek – ilyenek például az Smart Home ágazatban kifejlesztett innovatív energiagazdálkodási megoldások. A technológia terén stratégiai partnereinkkel bemutattuk a Smart Eco System rendszert, ami az épületben vagy háztartásban minden áramfejlesztő-, tároló- és fogyasztóegységhez csatlakozik, és ezeket irányítja.

 

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • Évente 1,6 milliárd SMD alkatrészt szerelünk össze. Ha egymásra raknánk ezeket az alkatrészeket, akkor a Mount Everest-nél 180-szor magasabb tornyot kapnánk.
  • Európában ötből egy nagy háztartási gép tartalmaz olyan technológiát, amit mi fejlesztettünk ki. 
  • 250 ember dolgozik globális fejlesztési központjainkban és innovációs csapatainkban.
  • Németországi munkavállalóink átlagosan több mint 17 éve dolgoznak a Diehl Controls-nál.