Diehl Controls

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket. Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket.

Davis Timothy, értékesítési munkatárs felelős az ügyféltámogatásért a Diehl Controls-nál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek. Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.

Prinz Christiane, kontrollingvezető, Diehl AKO & Head of Finance & Controlling DCS, a két cég, a Diehl AKO Stiftung & Co. KG és a Diehl Connectivity Solutions GmbH kontrollingügyeiért felelős Németországban. 

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleinknek határiőn belül szállítsunk. Gondoskodom arról, hogy ügyfeleinknek határiőn belül szállítsunk.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleinknek határiőn belül szállítsunk.

Wespel Stefan, művezető, a High Volume Center B gyártási részlegét vezeti a Diehl Controlsnál Németországban.

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen. Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.

Bosnjak Boris, szoftvermérnök, intelligens megoldásokat fejleszt ki a Diehl Connectivity Solutions GmbH számára Németországban.

Diehl Controls: A jövő okos fejlesztése

A Diehl Controls az erőforráskímélő háztartási gépek és csatlakoztatási megoldások nemzetközileg vezető fejlesztője és beszállítója – az otthonokban is lehetővé teszi az energiahatékonyságot és a fenntarthatóságot. Körülbelül 3 700 embert foglalkoztatunk Németországban, Kínában, Lengyelországban, Mexikóban és az Egyesült Államokban, továbbá több mint 50 év tapasztalatával rendelkezünk az elektromechanikus és elektronikus termékek fejlesztése terén.

Amit képviselünk

Üzleti tevékenységeink a magas minőség, a használhatóság és az energiahatékonyság mellett legfőképpen az erőforrások körültekintő használatára és a versenyképes árakra összpontosítanak. Kompetencia- és fejlesztési központjaink folyamatosan fejlesztik alkalmazottaink tudását és készségeit.

Így ki tudjuk használni a kiemelkedő szakmai ismereteket és technológiai erőforrásokat, lehetővé téve a termékfejlesztés minden egyes szakaszának egy helyen történő elvégzését. A háztartási gépek nemzetközi iparának ismert gyártói számítanak termékeink minőségére és megbízhatóságára. 

Technológiáink és termékeink 

A Diehl Controls elektronikus alkatrészeket és rendszerek összetevőit fejleszti és gyártja, az egyedi megoldásoktól kezdve a teljes rendszerekig, amiket közvetlenül a vevőink gyártósoraihoz szállítunk le. A háztartásigép-gyártó ágazat meghajtórendszereinek vezető beszállítójaként jelenleg kétmillió egységet gyártunk, és rendkívül sokszínű a kínálatunk.

Élvonalbeli termékeink megfelelnek a mai környezetvédelmi igényeknek – ilyenek például az Smart Home ágazatban kifejlesztett innovatív energiagazdálkodási megoldások. A technológia terén stratégiai partnereinkkel bemutattuk a Smart Eco System rendszert, ami az épületben vagy háztartásban minden áramfejlesztő-, tároló- és fogyasztóegységhez csatlakozik, és ezeket irányítja.

 

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • Évente 1,6 milliárd SMD alkatrészt szerelünk össze. Ha egymásra raknánk ezeket az alkatrészeket, akkor a Mount Everest-nél 180-szor magasabb tornyot kapnánk.
  • Európában ötből egy nagy háztartási gép tartalmaz olyan technológiát, amit mi fejlesztettünk ki. 
  • 250 ember dolgozik globális fejlesztési központjainkban és innovációs csapatainkban.
  • Németországi munkavállalóink átlagosan több mint 17 éve dolgoznak a Diehl Controls-nál.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.