Diehl Aviation

Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit. Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit.

Rocholl Sandra, Minőségbiztosítási vezető, repülőgépek világítási és ellenőrzési rendszereinek kiváló minőségéért felel a Diehl Aviationsnél Németországban.

Én felelek azért, hogy Ön láthasson polárfényeket a kabinban. Én felelek azért, hogy Ön láthasson polárfényeket a kabinban.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Én felelek azért, hogy Ön láthasson polárfényeket a kabinban.

Pitschujew Emil, projektmenedzser, csapatával a holnap repülőgépkabin-rendszereit fejleszti a Diehl Aerospace-nél Németországban.

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról. Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.

Mezei Gergö, logisztikai vezető, a Diehl Aviation magyarországi vállalatának logisztikai folyamataiért felelős.

Diehl Aviation: Repülés a legmagasabb szinten

A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók vezető partnerei közé tartozik. Számítanak ránk a repülőelektronika, a fedélzeti kialakítás, valamint a víz- és légkezelő rendszerek terén. Az üzleti egységben dolgozó 5300 személy lehetővé teszi az élvonalbeli technológia, a vevő igényeire szabott kialakítás, valamint az utasok és a fedélzeti személyzet számára nyújtott kifogástalan szolgáltatások és a biztonság ötvözését.

Amit képviselünk 

A repülés szakértői és a repülőelektronikai és fedélzeti kialakítás elsődleges beszállítóiként fontos szereplők vagyunk a nemzetközi légiközlekedési ágazatban. Vevőink közé tartoznak a nagy repülőgépgyártók, mint például az Airbus, a Boeing, az Eurocopter és az Embraer, valamint az olyan katonai gyártók, mint a Tornado, az Eurofighter és az A400M. Mi látjuk el repülőgépgyártókat és a légitársaságokat a különféle követelményeknek -  például a legmagasabb biztonsági követelmények, gyors összeszerelési idő, vevői igényekre szabott kialakítás és magas szintű ökológiai normák - megfelelő legújabb fedélzeti koncepciókkal.

A Diehl Aviation ügyfélszolgálati létesítményei a termékek karbantartása és generál-javítása terén szolgáltatások széles körét nyújtják a Diehl Aerospace, a Diehl Aircabin és a Diehl Comfort Modules által gyártott termékekhez. Ezenfelül utólagos átalakító szolgáltatásokat is nyújtanak a már forgalomban lévő repülőgépek számára. Ezek közé tartozik a fedélzeti belsők felújítására szolgáló alkatrészcsomagok értékesítése, valamint a repülőgép fedélzetén lévő repülőelektronikai felszerelés fejlesztése.

Technológiáink és termékeink 

A Diehl Aviation integrált termékportfóliója repülőelektronikai rendszerek és fedélzeti modulok széles választékából áll. A Diehl Aircabin termékei között találhatók a kereskedelmi repülőgépekben, a fedélzet belsejében, a VIP fedélzet belsejében, a raktérben és a személyzeti fülkékben használt szintetikus alkatrészek, valamint csővezetékek és mintadarabok gyártása. A Diehl Aerospace termékskálájának részét képezik a repülőelektronikai megoldások, a fedélzeti világítás és a fedélzeti elektronika. Míg a Diehl Comfort Modules elsősorban a mosdóhelyiségek és fedélzeti vécék terén jártas, a Diehl Service Modules a kereskedelmi repülőgépek konyháira összpontosít. AOA Apparatebau víz- és légkezelő, valamint belső tűzvédelmi rendszerekre specializálódott. 

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • A Diehl Aviation tíz különböző típusú gyakornoki munkát és hat különböző típusú párhuzamos karrier-programot kínál. 2019 végén 130 gyakornok és párhuzamos képzésű tanuló vett részt
  • Tartós partneri kapcsolat: 2020-ben a Diehl Aviation 30 alkalmazottja ünnepelte a vállalatunknál eltöltött 25. évét, 24 alkalmazott a 40. évét.
  • Évente körülbelül 1060 alkalmazottunk vesz részt a Diehl Aviation Akadémián és a Diehl Munkatársak Akadémián.
  • Évente körülbelül 60 alkalmazott vesz részt a belső fejlesztési programban.