Diehl Aviation

Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit. Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit.

Rocholl Sandra, Minőségbiztosítási vezető, repülőgépek világítási és ellenőrzési rendszereinek kiváló minőségéért felel a Diehl Aviationsnél Németországban.

Én felelek azért, hogy Ön láthasson polárfényeket a kabinban. Én felelek azért, hogy Ön láthasson polárfényeket a kabinban.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Én felelek azért, hogy Ön láthasson polárfényeket a kabinban.

Pitschujew Emil, projektmenedzser, csapatával a holnap repülőgépkabin-rendszereit fejleszti a Diehl Aerospace-nél Németországban.

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról. Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.

Mezei Gergö, logisztikai vezető, a Diehl Aviation magyarországi vállalatának logisztikai folyamataiért felelős.

Diehl Aviation: Repülés a legmagasabb szinten

A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók vezető partnerei közé tartozik. Számítanak ránk a repülőelektronika, a fedélzeti kialakítás, valamint a víz- és légkezelő rendszerek terén. Az üzleti egységben dolgozó 4400 személy lehetővé teszi az élvonalbeli technológia, a vevő igényeire szabott kialakítás, valamint az utasok és a fedélzeti személyzet számára nyújtott kifogástalan szolgáltatások és a biztonság ötvözését.

Amit képviselünk 

A repülés szakértői és a repülőelektronikai és fedélzeti kialakítás elsődleges beszállítóiként fontos szereplők vagyunk a nemzetközi légiközlekedési ágazatban. Vevőink közé tartoznak a nagy repülőgépgyártók, mint például az Airbus, a Boeing, az Eurocopter és az Embraer, valamint az olyan katonai gyártók, mint a Tornado, az Eurofighter és az A400M. Mi látjuk el repülőgépgyártókat és a légitársaságokat a különféle követelményeknek -  például a legmagasabb biztonsági követelmények, gyors összeszerelési idő, vevői igényekre szabott kialakítás és magas szintű ökológiai normák - megfelelő legújabb fedélzeti koncepciókkal.

A Diehl Aviation ügyfélszolgálati létesítményei a termékek karbantartása és generál-javítása terén szolgáltatások széles körét nyújtják a Diehl Aerospace, a Diehl Aircabin és a Diehl Comfort Modules által gyártott termékekhez. Ezenfelül utólagos átalakító szolgáltatásokat is nyújtanak a már forgalomban lévő repülőgépek számára. Ezek közé tartozik a fedélzeti belsők felújítására szolgáló alkatrészcsomagok értékesítése, valamint a repülőgép fedélzetén lévő repülőelektronikai felszerelés fejlesztése.

Technológiáink és termékeink 

A Diehl Aviation integrált termékportfóliója repülőelektronikai rendszerek és fedélzeti modulok széles választékából áll. A Diehl Aircabin termékei között találhatók a kereskedelmi repülőgépekben, a fedélzet belsejében, a VIP fedélzet belsejében, a raktérben és a személyzeti fülkékben használt szintetikus alkatrészek, valamint csővezetékek és mintadarabok gyártása. A Diehl Aerospace termékskálájának részét képezik a repülőelektronikai megoldások, a fedélzeti világítás és a fedélzeti elektronika. Míg a Diehl Comfort Modules elsősorban a mosdóhelyiségek és fedélzeti vécék terén jártas, a Diehl Service Modules a kereskedelmi repülőgépek konyháira összpontosít. AOA Apparatebau víz- és légkezelő, valamint belső tűzvédelmi rendszerekre specializálódott. 

 • Az Ön új munkaadója – tények és számok

  Az Ön új munkaadója – tények és számok Az Ön új munkaadója – tények és számok
  • A Diehl Aviation tíz különböző típusú gyakornoki munkát és hat különböző típusú párhuzamos karrier-programot kínál. 2019 végén 130 gyakornok és párhuzamos képzésű tanuló vett részt
  • Tartós partneri kapcsolat: 2020-ben a Diehl Aviation 30 alkalmazottja ünnepelte a vállalatunknál eltöltött 25. évét, 24 alkalmazott a 40. évét.
  • Évente körülbelül 1060 alkalmazottunk vesz részt a Diehl Aviation Akadémián és a Diehl Munkatársak Akadémián.
  • Évente körülbelül 60 alkalmazott vesz részt a belső fejlesztési programban.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.