Diehl Ausbildung

We have both tradition and future within our reach. We have both tradition and future within our reach.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

We have both tradition and future within our reach.

Cindy Söllner és Matthias Tischner

We have both tradition and future within our reach. We have both tradition and future within our reach.
At Diehl: The Future Is In Your Hands!

We have both tradition and future within our reach.

Helena Beck ès Thomas Mertel

Diehl Ausbildung: Elérhető partneri kapcsolatok

Hagyományt teremtettünk, amelyet továbbra is célul tűzünk ki: a szilárd szakmai jövő alapjait kínáljuk fiatal munkatársainknak. A Diehl németországi szakképzésének keretében, sok éves tapasztalatunk birtokában, a fiatalokat egyedülálló és sokoldalú tréninggel készítjük fel bármely szakmai pozícióra.

Amit képviselünk 

Németországban a fiatalok karrierépítésének lehető legjobb kiindulópontja a Diehl szakképzési rendszere. Az elméleti tudás munkavégzéssel történő kombinálása biztos alapot nyújt a hozzáértő szakmai munkához. Fejlődési lehetőséget jelent a vezetőktől, kollégáktól és a többi gyakornoktól kapott útmutatás. Gyakornokainkat, amikor csak szükséges, tanácsokkal látjuk el, valamint kellemes környezetet biztosítunk számukra a képzés teljes időtartama alatt. Így tehát lehetővé tesszük a fiatalok számára, hogy felfedezzék és olyan irányba tereljék az érdeklődési körüket és tehetségüket, amely irányba fejlődni szeretnének. 

Képzéseink 

A Dielh szakmai képzései személyre szabottak. Pályakezdőinkhez hasonlóan programjaink skálája is egyedi és intelligens: számos üzleti és technológiai munkakör számára van lehetőség szakmai továbbképzésre. A Diehl Csoport jelenleg állást ajánl Nürnbergben, továbbá a Metall, a Controls, a Defence, az Aerosystems és a Metering vállalati részlegek üzleti egységeinél. 

 • Diehl Ausbildung – tények és számok

  Diehl Ausbildung – tények és számok Diehl Ausbildung – tények és számok
  • Több mint 500, napi szinten tanuló és dolgozó pályakezdő, több mint 25 szakmai képzési lehetőség, több mint 15 párhuzamos karrier-program -- mindez a Diehlnél.
  • Évente körülbelül 140 gyakornok kezdi el a szakképzést.
  • Sikeres képézésüket követően a gyakornokok és párhuzamos karrier-program részvevőinek többsége állásajánlatot kap a Diehl-től.
  • A Diehl Metall Messing üzleti részlegének vezetője, Heinz Strobl szintén a Diehl-nél kezdte pályafutását 1984-ben, a szerszámkészítő képézésben.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.