Diehl Ausbildung

At Diehl: The Future Is In Your Hands!

We have both tradition and future within our reach.

Cindy Söllner és Matthias Tischner

At Diehl: The Future Is In Your Hands!

We have both tradition and future within our reach.

Helena Beck ès Thomas Mertel

Diehl Ausbildung: Elérhető partneri kapcsolatok

Hagyományt teremtettünk, amelyet továbbra is célul tűzünk ki: a szilárd szakmai jövő alapjait kínáljuk fiatal munkatársainknak. A Diehl németországi szakképzésének keretében, sok éves tapasztalatunk birtokában, a fiatalokat egyedülálló és sokoldalú tréninggel készítjük fel bármely szakmai pozícióra.

No vacancies found

Nincs a keresésnek megfelelő eredmény kérem.

Amit képviselünk 

Németországban a fiatalok karrierépítésének lehető legjobb kiindulópontja a Diehl szakképzési rendszere. Az elméleti tudás munkavégzéssel történő kombinálása biztos alapot nyújt a hozzáértő szakmai munkához. Fejlődési lehetőséget jelent a vezetőktől, kollégáktól és a többi gyakornoktól kapott útmutatás. Gyakornokainkat, amikor csak szükséges, tanácsokkal látjuk el, valamint kellemes környezetet biztosítunk számukra a képzés teljes időtartama alatt. Így tehát lehetővé tesszük a fiatalok számára, hogy felfedezzék és olyan irányba tereljék az érdeklődési körüket és tehetségüket, amely irányba fejlődni szeretnének. 

Képzéseink 

A Dielh szakmai képzései személyre szabottak. Pályakezdőinkhez hasonlóan programjaink skálája is egyedi és intelligens: számos üzleti és technológiai munkakör számára van lehetőség szakmai továbbképzésre. A Diehl Csoport jelenleg állást ajánl Nürnbergben, továbbá a Metall, a Controls, a Defence, az Aerosystems és a Metering vállalati részlegek üzleti egységeinél. 

 • Diehl Ausbildung – tények és számok

  Diehl Ausbildung – tények és számokDiehl Ausbildung – tények és számok
  • Több mint 500, napi szinten tanuló és dolgozó pályakezdő, több mint 25 szakmai képzési lehetőség, több mint 15 párhuzamos karrier-program -- mindez a Diehlnél.
  • Évente körülbelül 140 gyakornok kezdi el a szakképzést.
  • Sikeres képézésüket követően a gyakornokok és párhuzamos karrier-program részvevőinek többsége állásajánlatot kap a Diehl-től.
  • A Diehl Metall Messing üzleti részlegének vezetője, Heinz Strobl szintén a Diehl-nél kezdte pályafutását 1984-ben, a szerszámkészítő képézésben.